Corsair LL120 Dual Light Loop RGB Led 120 mm Fan 499₺ 🔥

Foxanrg

80+
Reaksiyon skoru
11
Fan ararken karşıma çıktı bu fiyata corsair marka fan bulunca 3 tane aldım. Size de tavsiye ederim cidden çok uygun.

Eski bir model ama mcdonaldsda big mac fiyatına fan.
Bende sipariş ettim şimdi , inşallah hatalı fiyat diye iptal etmezler :))

Asiahorse NYOTA stoğu bekliyorum gün 1

Arkadaşlar, kasamın üst paneline 2 adet fan eklemek istiyorum. Görsel açıdan çok fazla beklentim yok ancak ileriye dönük bir tercih yapmak istiyorum. Sistem bileşenlerim ağırlıklı olarak siyah. Bu durumda Corsair mi yoksa bahsedilen AsiaHorse modelleri mi tercih etmeliyim? Acelem yok; indirimleri beklemeli miyim?

43 CFM az b3nce

Arkadaşlar, kasamın üst paneline 2 adet fan eklemek istiyorum. Görsel açıdan çok fazla beklentim yok ancak ileriye dönük bir tercih yapmak istiyorum. Sistem bileşenlerim ağırlıklı olarak siyah. Bu durumda Corsair mi yoksa bahsedilen AsiaHorse modelleri mi tercih etmeliyim? Acelem yok; indirimleri beklemeli miyim?
kanka adamlar 500tlye satıyor fanı daha neyin indirimi yahu, al geç :)

Asia horse almak daha mantıklı gibi CFM değeri tasarımsal ledler falan üzerinden daha iyi duruyor

bende bekliyorum reverse bu fan zaten kontrolcü olmadan çalışmaz galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

görselliğe çok takılmıyorsan alabileceğin en iyi fanlar bunlar yer varsa 2 tane 140lık tak kasırga çıksın kasada

Son düzenleme:
kanka adamlar 500tlye satıyor fanı daha neyin indirimi yahu, al geç :)
Hocam, evet ürün tek başına ucuz görünüyor ama hayatta “ucuz” diye aldığımız bir sürü şey var; ay sonunda hepsi toplandığında ciddi meblağlara ulaşıyor. Şu an acil bir ihtiyacım olmadığı için boş yere para saçmak yerine nakiti yatırıma aktarmayı daha mantıklı buluyorum. Benim derdim fırsatı yakaladığımda alayım kaliteli olsun, alıp unutayım. 5070 alırken de kaliteli olsun diye biraz fazla verip Trio OC almıştım.

bende bekliyorum reverse bu fan zaten kontrolcü olmadan çalışmaz galiba

görselliğe çok takılmıyorsan alabileceğin en iyi fanlar bunlar yer varsa 2 tane 140lık tak kasırga çıksın kasada

Teşekkürler hocam, inceleyeceğim.

Geri