Thermalright TL-C12C-S ARGB 120mm Siyah Kasa Fanı 339TL

Alpha45

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
947
Yeni hesap açıp HOSGELDIN kuponunu uygulayın, bu fiyata düşecektir. Alternatif olarak, yeni hesap açıp 1 TL’ye Pazarama Plus alın ve PLUS150 kodunu girin; fiyat 289 TL’ye düşüyor.
Fiyat uygun; bu fiyata dandik kasa fanları satılıyor. İhtiyacınız varsa değerlendirebilirsiniz.
DİPNOT:İlk dediğim kupon için sadece yeni e-posta gerekiyor. Diğer dediğim kupon için yeni e-posta ve daha önce başka pazarama hesabında kullanılmamış telefon numarası gerekiyor.

Son düzenleme:
  • Kızgın
Reaksiyonlar: UCAK
Fiyat oldukça uygun diyorsun da yeni hesap açalı çok oldu. Her indirim konusunda yeni hesap nasıl açsın millet? 100 tane numaramız mı var? :D Sürekli yeni hesap açabilsek zaten her şey indirimli.

Birkaç kere aldım bu fanlardan hepsinde de göbekten tıkırtılar geliyordu iade ettim. Çalıştıkça düzelir miydi bilmiyorum ama rahatsız eden bir sesi vardı.

Yeni hesap açıp HOSGELDIN kuponunu uygulayın, bu fiyata düşecektir. Alternatif olarak, yeni hesap açıp 1 TL’ye Pazarama Plus alın ve PLUS150 kodunu girin; fiyat 289 TL’ye düşüyor.
Fiyat oldukça uygun; bu fiyata dandik kasa fanları satılıyor. İhtiyacınız varsa kaçırmayın derim.
289tl iyi fiyat ancak 3lü paketi varken 400tl verilmez

Fiyat oldukça uygun diyorsun da yeni hesap açalı çok oldu. Her indirim konusunda yeni hesap nasıl açsın millet? 100 tane numaramız mı var? :D Sürekli yeni hesap açabilsek zaten her şey indirimli.
İlk dediğim kupon için telefon numarası gerekmiyor. Sadece e-posta yetiyor

Geri