Öneri Kablosuz kulaklık önerisi ( beyaz ) asus rog pelta / corsair hs80 max / blackshark v3

ensbhdr55

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,562
Bütçe
7000
Düzeltme :

razer blackshark v3
corsair hs80 max ve
asus rog pelta arasında kaldım.

verilerde razer önde hemde fiyat olarak en uygunu ama bilemiyorum kullananların deneyimlerini paylaşmasına ihtiyacım var.

Razer Blackshark v2 kablolu kullanıyorum. Elden çıkarabilirsem çıkaracağım yoksa.

Blackshark v3 kablosuz şuanda Amazon’da 6374 tl. Bunu almayı düşünüyorum fakat;

V3 hyperspeed ile farkı nedir.
V3 pro ile farkı nedir. Beyaz olması önemli

Başka öneriniz var mıdır ? Hali hazırda kullandığım blacksharkv2 kablolu ile denk veya daha iyi olması lazım. Ses basa oyun vs…

Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Razer Blackshark v2 kablolu kullanıyorum. Elden çıkarabilirsem çıkaracağım yoksa.

Başka öneriniz var mıdır ? Hali hazırda kullandığım blacksharkv2 kablolu ile denk veya daha iyi olması lazım. Ses basa oyun vs…

nova 5 var sanırım arkadaşım kullanıyor 15-20 dakkada fullenip 1 gün götürüyor.

1 gün cok kötü değil mi
Yani şöyle 1 gün full kullanımda hiç durmadan yoksa günde 8-9 saat takılınca 3-4 gün götürdüğü de oluyor. Geçen lol girdik %4 şarjla 2.5 saat kalabildi mesela xd.

Yani şöyle 1 gün full kullanımda hiç durmadan yoksa günde 8-9 saat takılınca 3-4 gün götürdüğü de oluyor. Geçen lol girdik %4 şarjla 2.5 saat kalabildi mesela xd.
bir gün full kullanım nedir arkadaşın dışarı çıksın, hs80max var bende 70 80 saat götürüyor

razer berracuda x 2022 kullanıyorum memnunum tavsiye edermiyim daha iyisi varsa etmem ama bi sorununu görmedim daha 1.5 yıl oldu

tek ve en mantıklı seçeneğin olabilir diğer modellerde hep sorun var
Blackshark v3 te ne gibi bir sorun mesela ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nova 5 var sanırım arkadaşım kullanıyor 15-20 dakkada fullenip 1 gün götürüyor.
SteelSeries e ön yargılıyım biraz nova5 şuan kullandığım Blackshark v2 den iyi değil. Ve pahalı sanki

MCHOSE X9 siyah ve beyaz rengi var kablosuz fiyatı çok uygun 3400 dü ben aldığımda 120-130 saat pil ömrü var gereksiz para vermene gerek yok bence. Ayrıca mikrofonu h80x ile aynı hatta daha iyi diyebilirim

MCHOSE X9 siyah ve beyaz rengi var kablosuz fiyatı çok uygun 3400 dü ben aldığımda 120-130 saat pil ömrü var gereksiz para vermene gerek yok bence. Ayrıca mikrofonu h80x ile aynı hatta daha iyi diyebilirim
Sesi yüksek olmalı birde detayda yazmamışım. Blackshark v2 yi bulana kadar logitech G pro x , cloud alpha s iade etmişliğim var. O zamanlar mesela fury x almıştım o baya iyiydi mesela dip ses sorunu olmasaydı.

Stok yok galiba

Geri