🔥İndirim Fazeon 27” 150Hz 0.5ms 2K IPS Monitör 😱4.999₺

Arkadaşlar ghosting birazda sizin sisteminiz ve monitor osd ayarlarıyla ilgilidir. En basit örmek vrr fasterden fast a çekdiğinizde bile çok farkeder. Biraz başka markaların videolarını izlerseniz dediğimi anlıyacaksınız.

Alıntıyı görüntüle

Benimki de geldi, ben zaten yan monitör olarak kullanacağım için öyle siz söyleyene kadar ışık süzmelerini bile fark etmemiştim ki çıplak gözle bakıyorum hala inanılmaz detaylı bakmadığın sürece fark edilecek seviyede değil. Fotoğrafta kameranın yapısı gereği herhalde, inanılmaz abartı gözüküyor. Bir de yanına north bayou f80 aldım çünkü pivot özelliği yok, inanılmaz iyi oldu. Ayakları sallanan var demişler, tecrübe etmediğim için yazamam ama fiyatına göre bence overall 8/10
Bu yine iyi arkadaşıma geleni görseniz jsjssjsjsjsj

https://forum.donanimarsivi.com/kon...-2k-ips-monitor-4-999tl.1202386/post-10825318 Hocam peki şu mesajımdaki ışık sızması normal mi değişime göndereyim mi sizce
Telefonda çok bariz ışık sızması var gibi görünür . O da Iso değerlerinden dolayı. Siz çıplak gözle bakdığınızda eminim bu kadar yokdur. Bakış açılarıda değiştirir ışığı. Bence memnunsan gönderme. Hangi marka Ips alırsan al olur. Rog acs aldım ondada var . Ben ölü piksel var diye iade ettim Rog u. Yani ölü piksel ayıplı mal anlamına gelir. Eğer ölü piksel yoksa kendi muhasebeni kendin yap karar senin. Hangisini alırsan al o kadar oluyor IPS lerde.

ips glow ile backlight bleed farkını anlatalım bir gün

O ekran kartı ile 4k monitör bile kullanılır. Bende de 5060 laptop var ve aynı zamanda 4k monitörüö de var (gamepower rapid dual 27) özellikle dlss 4 mfg destekli oyunlarda fazlasıyla tatmin edici. Zaten fc 26'yı nvidia image scaling ile fhd den 4k'ya yükseltip oynuyorum 130-150 fps. Her oyunda vram 4k için yetmeyeceğinden ötürü 2k monitör en iyi seçenek.
O zaman fps için yüksek hz, hikayeli için 2k daha düşük hz yani dual monitör bakmak benim için daha mantıklı gibi

Ana monitör olarak kullanılır mı? RX 9070 XT + 7500F sistemimle kullanacağım.
Ferrari ye toros motoru takmak gibi. Aşırı kötü bir kombin olmasını geçtim istersen 5090 tak monitörün ile sınırlısın.

Kendim 4070 Ti super sistem kullanıyorum 9070xt benim sistemden aşağı kalır yanı yok hatta senin kart daha güçlü. Benim kullandığım ekrana ve aldığım keyife bak bir de o sisteme takmak istediğin monitöre bak. Sence ana monitör olarak kullanılır mı?

6703.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar ürün 0.5 mi 5 ms mi ona göre alacağım
0.5ms yalan. En iyi ihtimalle 5ms.

O zaman fps için yüksek hz, hikayeli için 2k daha düşük hz yani dual monitör bakmak benim için daha mantıklı gibi
Hikayeli oyunlar derken kast ettiğimiz oyunlar cyberpunk, black myth wukong, alan wake 2, gow ragnarok, hellblade 2 gibi oyunlarsa sakın 2k'ya bulaşmayın. Neyi açarsanız açın yok dlss yok kare oluşturma vs. hiç bir şekilde 150 fps alma şansınız yok. Ortalama olarak 2k'da 60-70 fps'lerde geziceksiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47
Hikayeli oyunlar derken kast ettiğimiz oyunlar cyberpunk, black myth wukong, alan wake 2, gow ragnarok, hellblade 2 gibi oyunlarsa sakın 2k'ya bulaşmayın. Neyi açarsanız açın yok dlss yok kare oluşturma vs. hiç bir şekilde 150 fps alma şansınız yok. Ortalama olarak 2k'da 60-70 fps'lerde geziceksiniz.
Hocam kısaca bahsedeyim, ben iş için seyahat ediyorum ve laptop kullanıyorum devamlı. 3060 lı kasam ve Bi tane ofis laptopum vardı ikisini de satıp bir tane doğru düzgün laptop alarak tamamen laptopa geçtim. Genelde lol cs valo tarzı oynuyorum. Ama bir anda hikayeli oyun oynama isteği geldi bana. Rdr2 ile başlayacam gibi hayatımda hiç hikayeli oyun da oynamadım daha önce. Oyun için monitör alacağım laptop ile kullanacağım, laptop da i7 13650hx rtx 5060 24 ram bu şekilde. Arkadaş 2k uygun olur dediği için dual mi alsam diye bir mantıklı geldi çünkü eski kasalı sistemimde 32 inç 2k monitör kullanıyordum ve oynadığım valo cs lolde sorun yaşamadım hiç

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Samsung G65B ile karşılaştıracak olursam bu monitörün paneli daha iyi bence. En kötü IPS en iyi VA dan daha iyidir arkadaşlar. Gerek bu forumda gerek diğer forumlarda monitör incelemeleriyle atıp tutan kağıt üstündeki verilerle karşılaştırma yapan insanların yorumlarına bakmayın. Bizzat inanarak tecrübe ettim.
Dedi ve dandik IPS ile kendini avuttu. 200 BİN TL lik TV lerde bile VA panel kullanılıyor. Haberin var mı Qm9k ve Sony bravia 9 bile VA panel kullanıyor heyy. 😆 biraz araştırın da öğrenin piyasadaki tv lerin oledler hariç %85'i VA panel kullanıyor. Çünkü yüksek kontrast demek sinematik, gerçekçi görüntü demek. Siyahları iyi göstermek demek. Bari aldığın IPS iyi olsa... Çöpün çöpü. G65b nin tırnağı olamaz bu monitör.

Rtings, GTID gibi profesyonellerin elinden yüzlerce monitör geçiyor. Aç izle şu monitöre kötü diyorsan göz doktoruna gitmeni öneririm.

Va monitörler de iyi olunca gayet öneriliyor neo g7 yi monitors unboxed uzun bir zaman boyunca best 4k hdr lcd monitörü olarak önerdi. Profesyoneller iyiyse öneriyor sen beğenmiyorsun diye VA panel kötü olmuyor.
https://youtu.be/SVjyCkNC6h0
https://youtu.be/dDOybDnJ9cM
https://youtu.be/nuJEA-5SulI
https://youtu.be/YVCzFnXlCEE

Son düzenleme:
Geri