🔥İndirim JBL CinemaSB580 3.1 Soundbar ve Wireless Subwoofer 8.919 TL

Birgün z906 ya rakip çıkarsa bende sounbara geçeceğim. Çok çiğ kalacak sesi diye korkuyorum.

bende bu modele bayadır bakıyorum kücük odada pc için abartılımı olur :(

Birgün z906 ya rakip çıkarsa bende sounbara geçeceğim. Çok çiğ kalacak sesi diye korkuyorum.
Bendede iki tane Z2300 var guc kalite konusunda soundbarlar yanina yaklasamaz ama gel gelelim pratiklik kablo karmasasi baglanti secenekleri sebebi ile soundbarlar one geciyor.
Bu cihazlarin guncel hali olsa soundbarlar satilmaz

Film için konuşuyorsanız z906 antika oldu artık.

Müzik için de vasat

Bendede iki tane Z2300 var guc kalite konusunda soundbarlar yanina yaklasamaz ama gel gelelim pratiklik kablo karmasasi baglanti secenekleri sebebi ile soundbarlar one geciyor.
Bu cihazlarin guncel hali olsa soundbarlar satilmaz
Öncelikle antika kısmına katılıyorum. Fakat herzaman yeni eskiden daha iyi olmuyor.

Kısık seste bas ve çevresel sesleri duymak ilk önceliğim olduğundan soundbar lar işimi görmüyor.

Dipnot olarak herkesin müzik ve sinema seslerini ayarlama şekli farklılık gösterebilir. Kimi yüksek tizli şırıl şırıl ses severken kimi yüksek bas gürültü ve sinema salonu havasını almak ister. Saldırgan tutum ve mesajların kendinize ve bana faydası olmadığı gibi foruma da zerre faydası yok. Z906daki tiz seslerdeki eksikliği pc+ses kartı kombinasyonu ile en kral soundbarı yok eder. Soundbarın artısı kablo karmaşası olmaması görsel olarak çok şık duruyorlar. Başka çokta üstün bir özelliği yok hala kule tipi ayakları olan 10 yıllık 5+1 sistemlere ciddi bir fark atamıyorlar. Yeni sinema ses codek leri ve teknolojileri çıkmasına rağmen küçük boyutlu hoparlör lerden çok büyük işler yapılması bekleniyor. Ortalama sinema havası alabilmek için minimum 20/30 bin civarı verilmesi gerekiyor ki benim için gereksiz bir yükseltme olur.

Dediğim gibi ne zaman z906 z5500 seviyesinde kapı pencereyi sallan soundbar lar gelir alınabilir fiyatlarda o zaman düşünürüz.

Philips şu işbirliğini bitirdi benide bitirdi

Marshall woburn 3 kullanıyorum tv de gayet tatmin ediyor

bu soundbarın sürücülerini çapları ne kadar özellikle subwoofer ?

Geri