Gece evde dolaşırken bile gözlerim görmüyor ışık açmam gerekiyor

Reaksiyon skoru
3
Gece hava kararınca evde eskiden görüyordum şimdi göremiyorum mesela yatağın üstünde birisi varmı diye bakmak için ışık açmam gerekiyo bulanık görüyorum miyop var gozliklede ayni

eve dışarıdan vuran ışık seviyesi azalmıştır. Belki yeni bir bina yapılmıştır o ışığın gelmesini etkiliyordur, kullandığın perde ışığı kesiyordur vs... yüzlerce olanak olabilir

vitamin eksikliği olabilir. gözdede astigmat falan olma ihtimali var. bi doktora giderseniz iyi edersiniz. ama aydınlıktan karanlığa geçersen göz alışamaz bir süre ondanda olur.
Gece hava kararınca evde eskiden görüyordum şimdi göremiyorum mesela yatağın üstünde birisi varmı diye bakmak için ışık açmam gerekiyo bulanık görüyorum miyop var gozliklede ayni

Gece körlüğü olabilir. Havuç, ıspanak, brokoli gibi A vitamini içeren besinler tüketin.

Birisi elinden tutsa bende ne aradığına yardım edeyim derse.
Ne dersin?

dd7babee9d6e11ee946c562fd35b1dbd:upscaled

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arama kardeşim arama gece gece. Elini sal pantolonun altına.
Alet yerindeyse huzurla yatabilirsin.

Gece körlüğü olabilir büyük ihtimal A vitamini eksikliğinden kaynaklanıyor

Bütün cihazlarına mavi ışık filtresi kur ve açık bırak. Ve ekran aydınlatmasını da 20% - 30% azalt. Oyunlar donuk görünür ama ileride kör olmaktan iyi.

Yarasa mısın mübarek normal bence

Yatağının üstünde bişey olmadığına emin olabilirsin. Kör değilsin karanlıkta kimse göremiyor.

Geri