50k-80k arasında telefon önerisi

Reaksiyon skoru
69
Bütçe
80000
Dostlar merhaba. 50k-80k arasında telefon bakıyorum. Telefonu eşim kullanacak. Çok basit oyunlar oynuyor. Öyle telefon zorlayacak oyunlar değil. Onun dışında normal sosyal medya kullanımı. Üst segment telefon bakma sebebimiz uzunca bir süre kullanım. Seçeneklerimizi telefonları canlı görerek belirledik. Tabi uzun bir kullanım olmadığı için neyin ne olduğu konusunda çok da fikir edinemedik.

Vivo x300
Samsung s25 Ultra
Samsung s25 Plus
Samsung s24 Ultra (Sıfırı pek yok piyasada)
Honor Magic 7
Oppo Reno 15 Pro

Tabi başka önerilere de açığız. Mesela Vivo'ya 80k vermek mantıklı mı değil mi kararsızım. Kağıt üzerinde özellikleri güzel gibi. Düşünceleriniz nelerdir.

Dostlar merhaba. 50k-80k arasında telefon bakıyorum. Telefonu eşim kullanacak. Çok basit oyunlar oynuyor. Öyle telefon zorlayacak oyunlar değil. Onun dışında normal sosyal medya kullanımı. Üst segment telefon bakma sebebimiz uzunca bir süre kullanım. Seçeneklerimizi telefonları canlı görerek belirledik. Tabi uzun bir kullanım olmadığı için neyin ne olduğu konusunda çok da fikir edinemedik.

Vivo x300
Samsung s25 Ultra
Samsung s25 Plus
Honor Magic 7
Oppo Reno 15 Pro

Tabi başka önerilere de açığız. Mesela Vivo'ya 80k vermek mantıklı mı değil mi kararsızım. Kağıt üzerinde özellikleri güzel gibi. Düşünceleriniz nelerdir.
s26 ultra çıkacak ona bakın bence günlük hayatta hayalet ekran özelliği falan çok işinize yarar 7-8 sene de rahat kullanır
mesleğiniz neydi? samsungun kamu indiriminden faydalanma imkanınız varsa kesin ondan faydalanın
yoksa da s25 ultradan o kadar farklı olmayacak galiba fiyat olarak
vivo x300 pronun kamerası dünyada 2. sırada yani vivonun kamerası en iyisidir aralarında
honor bakarsanız magic 8 çıktı o daha mantıklı olur
oppo hiç önermem

s26 ultra çıkacak ona bakın bence günlük hayatta hayalet ekran özelliği falan çok işinize yarar 7-8 sene de rahat kullanır
mesleğiniz neydi? samsungun kamu indiriminden faydalanma imkanınız varsa kesin ondan faydalanın
vivo x300 pronun kamerası dünyada 2. sırada yani vivonun kamerası en iyisidir aralarında
oppo hiç önermem
Öğretmenim. Kamu indirimişnden yararlanma şansımız mevcut.

Öğretmenim. Kamu indirimişnden yararlanma şansımız mevcut.
eğitim mağazasına yönlendiriyor olabilir ama emin değilim
bende eğitim mağazasından alacağım gibi görünüyor normalde samsung ön siparişte 2x hafızayı aynı fiyata satardı yani 256 gb fiyatına 512 gb alırdık
üstüne geçen sene kamu indirimiyle %15 indirim oldu ama eğitim mağazasına olmamış
83500 TL'ye 512 gb s25 ultrayı 71000 TL'ye alanlar olmuştu şu an 80k
bu sefer 2x hafıza kalkacak diye muhabbet var yani fiyat nolur hiç emin değilim 25 şubatta çıkacak isterseniz bekleyebilirsiniz 2x hafıza kalkarsa kamuya yaptıkları %15 indirimi eğitim mağazasına da yapıp üstüne buds 4 pro kulaklıkla birlikte çıkacak onu da bedava verebilirler
yani 100k olan 256 gb 85kya gelip kulaklık bedava olabilir
ben 512 gb alıp 98k ya da 93k ödeyip kulaklığı da bedava almayı planlıyorum
25 ultranın fiyatı 80k bence fazla şu an olması gereken 73k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

en son olarak eğer 25 ultra alırsanız ekran koruyucu olarak orijinal anti reflective olanları şu an bulunmuyor sadece ön siparişin başında ve mağazalara çıkışının başında geliyor o an stokları tükeniyor normal temperli cam takarsanız ekranın yansıma önleyiciliği çöpe gitmiş oluyor
spigenin falan yansıma önleyici ekran koruyucusu vardır belki ama orijinali gibi çalışıyor mudur yoksa daha iyi midir bilmiyorum
kötü ihtimal olarak kulaklığı bedava vermeyebilirler öğrenci mağazasına ve 93 ya da 98kya sadece telefon alınabilir
ya da kulaklık bedava verilir 100kya 256 gb 115kya 512 gb verilir öyle bir ihtimalde almazsınız
25 gün kalmış eğer kamu mağazasına girebilirseniz kesin bekleyin derim

Son düzenleme:
eğitim mağazasına yönlendiriyor olabilir ama emin değilim
bende eğitim mağazasından alacağım gibi görünüyor normalde samsung ön siparişte 2x hafızayı aynı fiyata satardı yani 256 gb fiyatına 512 gb alırdık
üstüne geçen sene kamu indirimiyle %15 indirim oldu ama eğitim mağazasına olmamış
83500 TL'ye 512 gb s25 ultrayı 71000 TL'ye alanlar olmuştu şu an 80k
bu sefer 2x hafıza kalkacak diye muhabbet var yani fiyat nolur hiç emin değilim 25 şubatta çıkacak isterseniz bekleyebilirsiniz 2x hafıza kalkarsa kamuya yaptıkları %15 indirimi eğitim mağazasına da yapıp üstüne buds 4 pro kulaklıkla birlikte çıkacak onu da bedava verebilirler
yani 100k olan 256 gb 85kya gelip kulaklık bedava olabilir
ben 512 gb alıp 98k ya da 93k ödeyip kulaklığı da bedava almayı planlıyorum
25 ultranın fiyatı 80k bence fazla şu an olması gereken 73k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

en son olarak eğer 25 ultra alırsanız ekran koruyucu olarak orijinal anti reflective olanları şu an bulunmuyor sadece ön siparişin başında ve mağazalara çıkışının başında geliyor o an stokları tükeniyor normal temperli cam takarsanız ekranın yansıma önleyiciliği çöpe gitmiş oluyor
spigenin falan yansıma önleyici ekran koruyucusu vardır belki ama orijinali gibi çalışıyor mudur yoksa daha iyi midir bilmiyorum
kötü ihtimal olarak kulaklığı bedava vermeyebilirler öğrenci mağazasına ve 93 ya da 98kya sadece telefon alınabilir
ya da kulaklık bedava verilir 100kya 256 gb 115kya 512 gb verilir öyle bir ihtimalde almazsınız
25 gün kalmış eğer kamu mağazasına girebilirseniz kesin bekleyin derim
Bu arada şimdi farkettim Vivo x300 Pro yazmışsın. Pro değil düz x300 Modeli radarımızda fiyat farkından dolayı.

oppo hiç önermem
Oppoyu bende hiç önermem

Vivo x300
Samsung s25 Ultra
Samsung s25 Plus
Honor Magic 7
Oppo Reno 15 Pro

vatan pc, mediamarkt, teknosa gibi yerlerde honor 400 pro 12/512 i inceleyin bakalim. eger hosunuza giderse aksam indirimleriyle 33.999tlye satildigi oluyor. normal bi kullanici icin fazlasiyla yeterli olur. bosuna da para vermezsiniz. ama illaki amiral gemi alacgim derseniz honor magic 8 pro 12/512 beklemek mantikli olabilir.

Arkadaşlar 2 gün önce Vivo x300 aldım. Cihaz çok akıcı, kamerası muhteşem bence. Cihazı eşime aldık ama elimden düşürmedim neredeyse. Pil ömrü çok güzel, şarj hızı çok yüksek. Sırf bu sebeple samsung almaktan vazgeçtik. Hepinize değerli yorumlarınız için teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,453
Üyeler
190,750
Son üye
CptYBH
Geri