Ekran Kartını Psu'ya bağlamak

IIMERT

80+
Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar, öncelikle kusura bakmayın araştırdım ama emin olamadım. Önceden de bu kadar güç istemeyen ekran kartları kullandığım için öğrenmek gerekmedi hiç. Sapphire pure 9070xt ekran kartım 2x8pin güç girişi var, psu olarak da rm850e var. İçinden Y şeklinde 2x8 pin girişi mevcut ama psu tarafına takılan tarafı tek hat. Şimdi bu kablo bu ekranı kartını besleyebilecek mi? Yoksa Y kablonun bi ucunu boş bırakıp diğer girişe başka 8pin mi takayım

Ekler

• 17698677476565104569450239697575.webp
    17698677476565104569450239697575.webp
    1.5 MB · Hit: 44
2 tane ayrı kablo daha sağlıklı olur fakat tek kablo üzerinden 2 pini de doldurabilirsiniz aşırı riskli değil. Ben temiz görünüm için öyle kullanıyorum çok şükür bir sıkıntı çıkmadı şuana kadar.

2 ayrı 8 pin ver 9070xt güzel guc cekıyor daha sağlıklı olur

2 tane ayrı kablo daha sağlıklı olur fakat tek kablo üzerinden 2 pini de doldurabilirsiniz aşırı riskli değil. Ben temiz görünüm için öyle kullanıyorum çok şükür bir sıkıntı çıkmadı şuana kadar.
Zaten asihorsetan uzatma kablosu aldım beyaz, ekran kartına mecbur ayrı ayrı takıcam sadece merak ettiğim bu kablo tek başına besleyebilir miydi ondan emin olamadım. Aldık ettik yakmayalım kartı

tek hattan yapma asla kablolari eritirsin, 3 giris isteseydi birini tek kablo takip diger iki cikisi boyle taksan sorun olmazdi ama seninki iki giris istiyor ve taktigin kablo 225w civari bir seyi kaldirabiliyor kartin tdpsinin cok altinda.

Bu arada fotoğrafta kartın üst yüzeyinde şeffaf koruma filmi duruyor gibi. Sökün kullanmadan önce sıkıntı olur sonra hocam. Varsa diğer yüzeylerini de sökün :)

ayrica sende iki tane bu kablodan var senin uzatma vs almana gerek yok ki iki tane ayri ayri tak her birinde bir tanesi sallanacak bosta ama olsun.

Arkadaşlar, öncelikle kusura bakmayın araştırdım ama emin olamadım. Önceden de bu kadar güç istemeyen ekran kartları kullandığım için öğrenmek gerekmedi hiç. Sapphire pure 9070xt ekran kartım 2x8pin güç girişi var, psu olarak da rm850e var. İçinden Y şeklinde 2x8 pin girişi mevcut ama psu tarafına takılan tarafı tek hat. Şimdi bu kablo bu ekranı kartını besleyebilecek mi? Yoksa Y kablonun bi ucunu boş bırakıp diğer girişe başka 8pin mi takayım
PSU destekliyorsa 2 tane o kablodan çekip birer tanesini taksan daha sağlıklı olur.

Geri