Aşağıdaki üç araçtan hangisini tavsiye edersiniz

Yorumlarınız için teşekkür ederim ben golfa karar kılmıştım ama satılmış galiba toyota arabalarınıda çok severim koyduğum toyata arabayı beğeniyorum ama modeline göre fiyatı pahalı gibime geliyor toyota ilk ilana girdiğinde 675 000 istiyordu şu an 655 000 e indi biraz onu takip edeceğim biraz daha indirim olursa satılmamışsa onu almayı düşünüyorum olmazsa yaza kadar zamanı var 850 000 cıvarı 2010 üstü otomatik golf bulursam onu alacağım inşallah

Yorumlarınız için teşekkür ederim ben golfa karar kılmıştım ama satılmış galiba toyota arabalarınıda çok severim koyduğum toyata arabayı beğeniyorum ama modeline göre fiyatı pahalı gibime geliyor toyota ilk ilana girdiğinde 675 000 istiyordu şu an 655 000 e indi biraz onu takip edeceğim biraz daha indirim olursa satılmamışsa onu almayı düşünüyorum olmazsa yaza kadar zamanı var 850 000 cıvarı 2010 üstü otomatik golf bulursam onu alacağım inşallah
Toyota yıl kaç?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

20 yıllık 200 bin km deki araba 700 bin tl ye satılıyor, diyecek söz bulamıyorum.
hangisi?

attığı toyota 655 k ya ilana koymuşlar, şu arabaların etmesi gereken para 5-6 bin dolar
Siteye giriş yapamıyorum o yüzden göremedim.

Ben profilimde resimleri olan Corollayı Türkiyeye getirip satsam baya kar etmiş olurum zannimce :D
2016 Corolla Fielder sence kaç paraya aldım ? :D

Sırf adı sorunsuz diye anıldığı için piyasası kan emici olan bu kasa corolla gibi arabalardan uzak durmak lazım. 20 yaşımda emekli memur gibi gezmek için 700 bin veremem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,199
Üyeler
191,448
Son üye
palamutunbiyografisi
Geri