🔥İndirim Samsung Galaxy S25 Edge 512 GB - 54 bin TL

XanthiN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
649
İnce telefonlar içinde iPhone 17 Air'den daha iyi bir seçenek bence.

1770015768307.webp

3900 mah batarya ile kullanıcılarına sabır diliyorum.

Şarj hızı, batarya boyutu ve kamerası düşündürüyor.

S25 varken Ultra varken bu cihaz bir tek bana mı anlamsız geliyor? Zaten pek tutmamıştı da bir ara baya indirim yapmıştı Samsung, şu an da öyle gerçi.

6.1 olsaydı bu telefon belki daha fazla satardı, azıcık kalın olup daha küçük telefonlar varken pek de mantıklı değil üstüne 2 kamera biraz saçma.

Paylaşım için teşekkürler. Honor 10000mAh telefonu aynı fiyatlara verebiliyor, hala 3900mAh telefonlar var piyasada.

1770022662091.webp

Aldım, ön arka kamera, incelik, malzeme kalitesi harika ancak telefonu gün içinde şarj edemeyenler için tavsiye etmiyorum. S23 ultradan geçtim. Ekran süresi olarak ortalama 2 saat fark ediyor. Gün içinde şarj edebilirim diyene tavsiye ederim. Ben sıfır cihazı ikinci elde 41.5a aldığım için kullanıyorum ama satabilirim 😂

Paylaşım için teşekkürler. Honor 10000mAh telefonu aynı fiyatlara verebiliyor, hala 3900mAh telefonlar var piyasada.
Seni burada da görmek mutlu etti. Donanımhaber'de çok faydalı ve detaylı paylaşımlarından hep faydalanmıştık. ❤

Son düzenleme:
Şarj hızı, batarya boyutu ve kamerası düşündürüyor.
Ana kamerası S25 ultra ile aynı denedim gayet iyi. Batarya küçük ama genelde ofisde arabada ve evde şarja yakın kişiler için eksi yazmaz 8 elite baya verimli. S25FE den daha fazla pil süresi verdiğini ölçmüşler.
1770024930680.webp

Air daha iyi bundan, bu hiç ince hissettirmiyor üstüne pili kötü ama S25+ dan ucuza iş yapar kamerası falan iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kamerası s25ten daha iyi zoom kullanmayan insan için
Ana kamera S25U ile aynı diye biliyorum Zoom olarak da bir S25U etmese de iş yapar 200mp olduğu için.

Geri