🔥İndirim Klasse Pro - Dikişli Kenar 70x30 cm Oyuncu Gaming Mouse Pad 299,99 TL

bunların 1300 liralık speed modelden ne farkı var bilen var mı ? bana enayi silkme olayı gibi geliyor 300-400 e böyle bir şey almayınca mouse kaymıyor mu ?
Var bu arada fark. Ama bence de o fiyatlar yüksek. Ama forumdaki genç arkadaşların veya bizim ekonomiden dolayı ona da o para harcanır mı insanlarını da çok ciddiye almayın. Bir hobiniz varsa ve o hobiyi iyileştiriyorsa harcamalara bu kadar takılmayın. Bu kafa yapısı şu anın 45-60 yaş kitlesinde vardı, halen çocuklarına aktarabiliyorlar. Gerçi bunun da nedeni ekonomi. İnsanlar o bütçeleri ayıramadığından, ulaşamadığı ciğere mundar diyor muhabbeti kısaca.

Şu an Hybrid yüzeyini kullanıyorum. Pahalı olanlarda fare sürtünmesi daha az ve o kumlu, yünlü yüzey eğer bir hata yapıp yıkamazsan yok. Yani farkı var. Ayrıca boyutları daha yüksek. Kensei ve Wraith'in de mouse padlerini kullandım. Düzgün temizlediğiniz sürece bu ürünlerin ömürleri de uzun. Ucuz olanlarda bir yerden sonra o yüzeydeki pürüz gidiyor, biriken toz falan böyle kusmuşsun gibi bir yüzey oluyor.

Eğer çok düşük sensitivy vb. oynuyorsanız, 70x30 hatta 90x40 bile fare için sağladığı alan yetmeyebiliyor. Ayrıca dediğim gibi kumlu, tüylü bir yüzeyi var. Fare bu yüzeylerde o kadar da net kaymıyor ve bazen sensör hatalarına da yol açabiliyor. Yine de çok rekabet odaklı oynamıyorsanız gayet iş görür.

Son düzenleme:
Ürünlerinin resimlerinin kalitesi düşük sanki 360p gibi önceki arkadaşın anlattığı gibi bir erime olması bende kalite olarak ortalama gibi

Bende yüzüklern efendisi modeli var. Altı eriyor bu markanın. Başka forumda paylaşmıştım. Hatta 2-3 gün önce silikon ile tamir ettim.

Sağ kolumuzu koyduğumu yer sürekli mouse tuttuğumuz için bence terlemeden dolayı lastik gibi yumuşuyor.

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Açıkcası bu fiyatlardaki mouse padlerde normal.

Ama burada kolun böyle bir sıcaklık oluşturması çok zor. Ayrıca kullanım süresine göre de bu yaşanabiliyor. Yani kauçuğun yapışması normal. Bu fiyatlara alacağınız çoğu mouse padin yüzeyi kauçuk, poron var bir üst açıkcası onda da bu yanma olabilir yani.

Açıkcası bu fiyatlardaki mouse padlerde normal.

Ama burada kolun böyle bir sıcaklık oluşturması çok zor. Ayrıca kullanım süresine göre de bu yaşanabiliyor. Yani kauçuğun yapışması normal. Bu fiyatlara alacağınız çoğu mouse padin yüzeyi kauçuk, poron var bir üst açıkcası onda da bu yanma olabilir yani.
Yapışma değil de hamur gibi yumuşacık bir kıvama gelip soyuldu. Bende parmakla oynaya oynaya yoldum tabi orasını. Uzun süre kullanımdan kaynaklı bence de. Tam hatırlamıyorum ama 1 seneden fazla oldu alalı.
Şu resimdeki de sol elimin durduğu kısım , WASD kısmının alt tarafı. Reni farklı fark ettiyseniz ıslak gibi. Orası da belli bir süre sonra gidecek büyük ihtimal.
1770063633481.webp

Normal değil.
10 sene oluyor Steelseries'in mouse padini kullanıyorum. Azicik rengi açıldı sadece onun dışında gayet sağlam. Taş gibi.
kullanılan kauçuk malzemede kullanılan kimyasalın kalitesiyle ve mousepad'in doğrudan gün ışığı alıp almadığı, sert sıcak veya soguk ortamda uzun bi süre bekleyip beklemediği de çok etki ediyor mousepadlerin dayanıklılıgına ben bundan 10 yıl olacak sanırım 2017'de çinden mousepad sipariş etmiştim 20 liraya falan o dönemin parasıyla, o mousepad benim masama yapışmıştı misal

kimyasallar kendi kendine belli bir süre sonra çözülüyor ısı da bu süreci hızlandırmış

sizin kullandıgınız mousepad hangi modeli steelseries'in?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,954
Üyeler
190,839
Son üye
Grimwood
Geri