Borsa ve Hisse Senetleri Analiz ve Muhabbet Konusu [2025- %♾️]

Borsa verileri, 03/02/2026 Salı:

2026-02-03_18-20.webp

ASELS hala duraklama döneminde, zikzaklar çizebilir bu dönemde ama hala gerile dönemine girmemiş... Yani ben daha da aşağı gitmesini bekliyorum...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tarkm Hakkında yorumunuz var mı acaba hocam 338 maliyetim var uzun vade tutmayı düşünüyordum normalde 3-5 yıl fakat şuan 440 ve muhtemelen pazarteside tavan açacak muhtemelen ya fabrika kapı yada bedelsiz verecek ama bedelsiz için kârı olması gerekmez mi?
TARKM garfiğimde henüz daha yükseliş dönemine yeni yeni başlamış gibi görünüyor, ama takip etmediğim bir hisse olduğundan tam güvenilirlikte bir şey demem doğru olmaz, görünen daha yukarıya yönü var gibi... Fakat tekrar yazayım, takip listemde olmadığından tecrübe ile sabit değil, tersi de olabilir yani...

Son düzenleme:
Borsa verileri, 03/02/2026 Salı:

Alıntıyı görüntüle

ASELS hala duraklama döneminde, zikzaklar çizebilir bu dönemde ama hala gerile dönemine girmemiş... Yani ben daha da aşağı gitmesini bekliyorum...

TARKM garfiğimde henüz daha yükseliş dönemine yeni yeni başlamış gibi görünüyor, ama takip etmediğim bir hisse olduğundan tam güvenilirlikte bir şey demem doğru olmaz, görünen daha yukarıya yönü var gibi... Fakat tekrar yazayım, takip listemde olmadığından tecrübe ile sabit değil, tersi de olabilir yani...
Satış verdim 455ten kapanışta gerçekleşti düşerse tekrar alım yapıp uzun vade tutarım

Bugün tavan yaptı hisse , 497₺ den verdim 👍
Kaçtan almıştın?

TARKM şuan fena çaktırıyolar, 440 ların da aşağısına çektiler...

Anlık borsa verileri:

2026-02-04_11-12.webp

Son düzenleme:
Kaçtan almıştın?

TARKM şuan fena çaktırıyolar, 440 ların da aşağısına çektiler...

Anlık borsa verileri:

Alıntıyı görüntüle
Trade yaptım ben hep , 356 dan alıp 390 dan sattım , sonra bekledim bugün 459₺ dan alıp 497 den verdim. Kâr cebe yakışır :)

TARKM bir günde tavan yapıp aynı günde de taban yaparsa o hisseye bulaşmamak gerek... :( Eğer bugün tabana değerse spek hisse demektir...

2026-02-04_11-45.webp

Benim program en sonki dip seviyeyi tespit etmiş TARKM hissesinde ama genel tarama yaptırmadım, şuan da yükseliş eğilimi hala devam ediyor, diyor... TARKM hissesine güvenmiyorum açıkçası ama biraz takip edeceğim, eğer güzel isabetler sağlarsam belki girerim kısa-orta vade için ama şimdi değil. İyice düşünce, bi hamlem olabilir. Aslında çok oynak bir hisse, günlük zikzakları çok, kısa vade için uygun fakat spek hisse olma olasılığı da yüksek idi, benim aklımda öyle kalmış, eskiden bir ara baktığımı ama beğenmediğimi hatırlıyorum...

434 den aldım , tutuyorum şuan elimde , 459’u gördü ama satmadım.
Şuan yine o seviyelerde 460 TL civarında :)

TKFEN hissesi adeta göz kırpıyor bana :D Dip seviyelerde seyrediyordu, şuan sanki toparlanma sürecine girmiş gibi, bilemedim doğrusu... Zaten bugün de tavan yapmış, takip eden var mı? :)

2026-02-04_17-32.webp

TKFEN hissesi adeta göz kırpıyor bana :D Dip seviyelerde seyrediyordu, şuan sanki toparlanma sürecine girmiş gibi, bilemedim doğrusu... Zaten bugün de tavan yapmış, takip eden var mı? :)

Alıntıyı görüntüle
Bu enerji hisseleri , suudi arabistan ile yapılan anlaşmadan dolayı çoğu tavan yaptı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,165
Üyeler
188,536
Son üye
Hümeyra parlak
Geri