Borsa ve Hisse Senetleri Analiz ve Muhabbet Konusu [2025- %♾️]

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim baya uzun bir zamanımı almıştı, düşünce, fikir işi aslında zor olan, neyi nasıl yapmaya bakıyor, sonrası sadece tasarlama ... Ve her geçen alım-satım döneminde küçük geliştirmeler de yapıyorum ki en mükemmele ulaşabileyim

Bu arada sırf benim yüzümden yatırım kararları vermenizi istemem çünkü bu son yazdığım tecrübelerimin neticesindeki fikirlerim sadece ve size zarar da getirebilir, her zaman söylerim; kendi yatırımlarınızda sadece siz SÖZ sahibi olun, kimseyi ortak etmeyin bu kararlarınızda. :)
excelde mi yaptınız yazılım derken, çünkü bende belli parametrelerle bir şey yaptım ama öyle al sattan ziyade benim gireceğim değerlere göre bir oran çıkarıp o orana göre alım satım gibi öneri çıkarıyor

Beyler bu halkbank iki tane şirketin halka arzın yapıyor onlar hakkında düşünceniz neler?

Akhan un fabrikasının borçları var onları kapatmaya çalışıyor bu şirkete temkinli yaklaşılabilir.
Netcad yazılım ise gelişmekte ve potansiyeli olan bir şirket.
Merak ettiğim nokta, bu Akhan denilen şirketin madem bu kadar borcu harcı var da nasıl şartları sağlayabilmiş de halka arz edebiliyor kendisini? :rolleyes:

Merak ettiğim nokta, bu Akhan denilen şirketin madem bu kadar borcu harcı var da nasıl şartları sağlayabilmiş de halka arz edebiliyor kendisini? :rolleyes:
Halk yatırımın sayesinde katılıyor olabilir

Daha yazdığım günün hemen sonrası dediğim gerçekleşti:

2026-01-31_22-03_1.webp

Ve sonrası, nasıl çaktırdılar ama :D

ALTIN ve GÜMÜŞ de fena çaktırıldı, cücük yatırımcılar strese girip paralarının büyük bölümünü godomanlara kaptırdılar, bu işler böyle işte...

2026-01-31_22-03.webp

@talhabkr sen ne yaptın o gün, gerçekten sattın mı asels hisselerini ?

Alıntıyı görüntüle
Tarkm Hakkında yorumunuz var mı acaba hocam 338 maliyetim var uzun vade tutmayı düşünüyordum normalde 3-5 yıl fakat şuan 440 ve muhtemelen pazarteside tavan açacak muhtemelen ya fabrika kapı yada bedelsiz verecek ama bedelsiz için kârı olması gerekmez mi?

Tarkm Hakkında yorumunuz var mı acaba hocam 338 maliyetim var uzun vade tutmayı düşünüyordum normalde 3-5 yıl fakat şuan 440 ve muhtemelen pazarteside tavan açacak muhtemelen ya fabrika kapı yada bedelsiz verecek ama bedelsiz için kârı olması gerekmez mi?
Şuan sistemimde bakım var, hiç bir hisseye bakamıyorum :) Yarın işlemler biterse bakarım ama bazı hisseler hiç sinyal vermiyor, başka bir telden çalıyorlar yani, eğer TARKM de öyle ise PAS geçerim, yorum yapamayabilirim...

Geri