Steam ve Epic Games platformlarına erişim engeli gelir mi?

Tr karşıtı durumlar için yaptıkları mantıklı olabilir veya yasal yaptırımlarla ilgili ama devletin sadece temsilcilik değil daha ağır şartlar sunduğu konuşuluyor ondan dolayı söyledim yoksa 20 yıldır steamde bir şey olduğu yok yine bir şeyler koparmaya çalışacaklar steamden
koparmakla ne alakası var, devletin "sen bu işini benim kurallarıma göre yapacaksın" demesi doğal bir durum. vergiyi artırmıyor burada sonuçta.
valve'nin bu işe gireceğini sanmam ama. Zaten çok küçük ve sağlam bir ekiple çalışıyor bunu değiştirmez bence.

Bu işler öyle sandığınız gibi yürümüyor. Arkaplanda siyasi nedenler yürüyor. Biz sizden üstünüz dayatması yaparlar. Sonra senelerce de bu karşılıklı dayatmalar devam eder. Kimse kaybeden taraf olmak istemez.

Hepinize büyük geçmiş olsun.

bugün internette steam epic games ve benzeri platformların türkiyede temsilcilik açmadıkları takdirde ilk önce bant daralması ardından erişim engeli gelebileceğine dair bir haber duydum sizce platformlara erişim engeli gelir mi?
tonla kdv kesiyorlar steam a gelmez ama epice gelebilir çin menşeili zaten şuan amerika le yakınız steam a bir şey olacağını sanmam.

1769853210209.webp

Bakan açıklama yapmış. Amacımız yasaklamak olmadı falan filan gerekirse düzenleme revize yapılabilir gibilerinden. Bugün resmi gazetede yayınlanan kararın içeriğinde de oyun platformları ile ilgili pek bir şey yok gayet yüzeysel. Gerçi belki de zemin oluşturuyorlardır. Valla oyun kırmızı çizgim benim. Bunları yasaklamasanız bile artık bu söylentiyi çıkartmanız yetti kusura bakmayın.

bugün şöyle bir şey gördüm arkadaşlar
1770117961243.webp
1770117946254.webp

Tiktoka da geliyordu spotify a da geliyordu telegram a da geliyordu. Her hafta böyle bir söylenti çıkıyor her şeye inanmamak lazım

Hiçbir şey olacağı yok yaş sınırı ve derecelendirme gelir maksimum

Konuyla alakalı herkes rahatsızlığını belirten bir yazı hazılayıp cimere iletsin lütfen ses çıkartmazsanız duyulmazsınız ve geri adım atmazlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,211
Üyeler
188,541
Son üye
sebottendorf
Geri