Latrinariam
80+
- Reaksiyon skoru
- 89
Bende Asus tuf olanını düşürmüştüm. Cw yoktu ya da çok düşük olsa gerek çünkü kulağımi dayamistim karta bir şey duyamamıştım çok şükür
Bende Asus tuf olanını düşürmüştüm. Cw yoktu ya da çok düşük olsa gerek çünkü kulağımi dayamistim karta bir şey duyamamıştım çok şükür
Şans tuf a göre normal sff kart gigolayt bideBende Asus tuf olanını düşürmüştüm. Cw yoktu ya da çok düşük olsa gerek çünkü kulağımi dayamistim karta bir şey duyamamıştım çok şükürsıcaklık da böyle.
Alıntıyı görüntüle
sıfır 11,5 a falan aldım ben memnunum inçine göre hafif , monitör ayağıyla kullanıyorumŞu monitörü almıştım Amazon iptal etmişti. Müşteri hizmetlerini aradığımda yanlışıkla iptal edildi tekrar sipariş verirseniz gönderilir dediler. 2 gün sonra yine stok gördüm yapıştırdım. Bu sefer kargoya verildi. Monitör gelince test edip paylaşırım. Beğenmezsem bile yedek dursun. Oled yanar garantilik bir durum olursa diye yedekte tutacağım. Bu paraya 34 inch monitör yok.
ilk tıkı attığımda yoktu bunakaçan balık büyük olur...
ben bildirim geldiği saniye gördüm ve girdim ama yanlışlıkla sıfırını sepete attığım için onu sil diğerini ekle derken kaçtı maalesef.ilk tıkı attığımda yoktu buna
çıkmıyor tg de@amazondepofirsatlari tg kanalından takip edebilirsin aratınca çıkar
Çıkması lazımçıkmıyor tg de
Başına t.me/ ekle çıkarçıkmıyor tg de
Bunun ghosting performansı kötü. Fiyat uygun ancak fark edilir ghosting olduktan sonra bence pek bir anlamı olmuyor.Şu monitörü almıştım Amazon iptal etmişti. Müşteri hizmetlerini aradığımda yanlışıkla iptal edildi tekrar sipariş verirseniz gönderilir dediler. 2 gün sonra yine stok gördüm yapıştırdım. Bu sefer kargoya verildi. Monitör gelince test edip paylaşırım. Beğenmezsem bile yedek dursun. Oled yanar garantilik bir durum olursa diye yedekte tutacağım. Bu paraya 34 inch monitör yok.
Hocam msi 321up ile 321urx arasında sadece hz farkı mı var? Panel farklı mı yoksaBunun ghosting performansı kötü. Fiyat uygun ancak fark edilir ghosting olduktan sonra bence pek bir anlamı olmuyor.
Aynı nesil panel. Hz farkı ve bir iki ıvır zıvır özellik var mpg de.Hocam msi 321up ile 321urx arasında sadece hz farkı mı var? Panel farklı mı yoksa