🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Evt kartta CW mevcut az da olsa var :) Sıcak çalışıyor Fan sesi rahatsız etmiyor.

Alıntıyı görüntüle
Bende Asus tuf olanını düşürmüştüm. Cw yoktu ya da çok düşük olsa gerek çünkü kulağımi dayamistim karta bir şey duyamamıştım çok şükür :) sıcaklık da böyle.
Screenshot_2026-02-04-20-37-52-037_com.google.android.googlequicksearchbox.webp

Bende Asus tuf olanını düşürmüştüm. Cw yoktu ya da çok düşük olsa gerek çünkü kulağımi dayamistim karta bir şey duyamamıştım çok şükür :) sıcaklık da böyle.
Alıntıyı görüntüle
Şans tuf a göre normal sff kart gigolayt bide :D Benim gaming trio da yok cw sıcaklılarda iyi bakalım iade ederse bir daha 43k ya 5070ti bulamayabilir.

Şu monitörü almıştım Amazon iptal etmişti. Müşteri hizmetlerini aradığımda yanlışıkla iptal edildi tekrar sipariş verirseniz gönderilir dediler. 2 gün sonra yine stok gördüm yapıştırdım. Bu sefer kargoya verildi. Monitör gelince test edip paylaşırım. Beğenmezsem bile yedek dursun. Oled yanar garantilik bir durum olursa diye yedekte tutacağım. Bu paraya 34 inch monitör yok.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-02-04 210545.webp
    Ekran görüntüsü 2026-02-04 210545.webp
    46 KB · Hit: 153
Şu monitörü almıştım Amazon iptal etmişti. Müşteri hizmetlerini aradığımda yanlışıkla iptal edildi tekrar sipariş verirseniz gönderilir dediler. 2 gün sonra yine stok gördüm yapıştırdım. Bu sefer kargoya verildi. Monitör gelince test edip paylaşırım. Beğenmezsem bile yedek dursun. Oled yanar garantilik bir durum olursa diye yedekte tutacağım. Bu paraya 34 inch monitör yok.
sıfır 11,5 a falan aldım ben memnunum inçine göre hafif , monitör ayağıyla kullanıyorum

Bunun ghosting performansı kötü. Fiyat uygun ancak fark edilir ghosting olduktan sonra bence pek bir anlamı olmuyor.

Bunun ghosting performansı kötü. Fiyat uygun ancak fark edilir ghosting olduktan sonra bence pek bir anlamı olmuyor.
Hocam msi 321up ile 321urx arasında sadece hz farkı mı var? Panel farklı mı yoksa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,821
Üyeler
188,484
Son üye
Kudsi Sabırsız
Geri