🔥İndirim Anker Powercore 10000 mAh Powerbank 759,00 TL

patates kizartmasi yagi bulasmis yagli parmaklarinla google'a aNkEr hOw mUcH eUrO yazıp bana burda haha atarak aşağıladığını zannedeceğine ürünü üreten ülke kaç paraya satıyor diye araştırabilecek zekaya sahip olsaydın keşke küçük dostum şimdi bu yorumumu ağlayarak şikayet et bakalim :D

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Sen kimsin ki şikayet edeyim ya da senin seviyene ineyim... Avrupa ülkesi olduğumuz için Almanya fiyatı ile karşılaştırdım. Sen Çin'den alabiliyorsan ne mutlu sana. Taobao'dan alışverişe devam, hatta Alibaba'yı da saç başka bi sekmede daha ucuza konteyner ile getirip bize kitlersin.

patates kizartmasi yagi bulasmis yagli parmaklarinla google'a aNkEr hOw mUcH eUrO yazıp bana burda haha atarak aşağıladığını zannedeceğine ürünü üreten ülke kaç paraya satıyor diye araştırabilecek zekaya sahip olsaydın keşke küçük dostum şimdi bu yorumumu ağlayarak şikayet et bakalim :D

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Üreten ülkede mi yaşıyorsun sivrizekâ? Tamam sen çine gidip oradan alırsın. Babanın hayrına ordan sana göndereceklerdi zaten sıfır maliyetle.

Arkadaşlar hediye powerbank bakıyordum hangisini önerirsiniz ? Sanki bu model özelinde çok tavsiye edilmemiş gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,471
Üyeler
188,943
Son üye
huseyin319
Geri