🥹Ram fiyatları yarıdan daha aşağı düşebilir mi?

Daha da artacak net.

Uzun vadede Çinli üreticiler artmaya devam edecek. Eninde sonunda çıkılacak ram fiyatları. Pazar şu noktada agresif ve hızlı şekilde büyüyecek, 2028 gibi DDR5 ramlerin çok komik fiyatlara satılacağını düşünüyorum. Not alın bu söylediklerimi. YTD

artık oyun için konsol almak daha mantıklı.

bu sene garanti düşmez fiyatlar dahada yükselicek yapay zekaya yatırım artmaya devam ediyor seneye bir ihtimal ama 2028 de muhtemelen düşecektir eğer çinli üreticilerde piyasaya girerse 2028 de 2025 te ki fiyatlardan bile ucuza alıcaz

Yapay zeka işi çığırından çıkmaya başladı. Su anda Abd borsalarında işlem gören teknoloji hisseleri elden çıkarilmaya başlandı. Yapay zekaya kayıyor likidite.
Bu da yapay zeka şirketlerinin cok da büyük yatırımlar yapacağı anlamina gelir.
Şahsen bu ateşin kısa sürede sonecegini düşünmüyorum
Bu gün Ram yarın ekran kartları daha sonra işlemci sonra her şey hayal olur

ssd ve ram fiyatları uçarken ekran kartı fiyatları o kadar da yükselmedi bu işte bir gariplik olduğunu düşünüyorum birkaç aya yükselecek mi düşecek mi netleşecek

DDR4 hangi ram 400-500 dolar olmuş? ECC RAM diyor zaten sunucu belleğinden falan bahsediyorlar inanmayın gördüğünüz her şeye.

Bi bilgim yok ama umarım düşer

Ddr4 bellek fiyatı bunlar. Ddr5 için olsaydı sert düşüş yaşanabilirdi

Ddr4 ramler hiç o kadar olmadı ki zaten.

Ddr4 ramler de zaten sorun yok ddr5 gibi etkileyeceğini sanmıyorum ama kader kısmet kimse bilemez

Altın yarı fiyatına düşerse ram de belki

Daha da artacak net.

Uzun vadede Çinli üreticiler artmaya devam edecek. Eninde sonunda çıkılacak ram fiyatları. Pazar şu noktada agresif ve hızlı şekilde büyüyecek, 2028 gibi DDR5 ramlerin çok komik fiyatlara satılacağını düşünüyorum. Not alın bu söylediklerimi. YTD

artık oyun için konsol almak daha mantıklı.

bu sene garanti düşmez fiyatlar dahada yükselicek yapay zekaya yatırım artmaya devam ediyor seneye bir ihtimal ama 2028 de muhtemelen düşecektir eğer çinli üreticilerde piyasaya girerse 2028 de 2025 te ki fiyatlardan bile ucuza alıcaz

Bu gün Ram yarın ekran kartları daha sonra işlemci sonra her şey hayal olur

ssd ve ram fiyatları uçarken ekran kartı fiyatları o kadar da yükselmedi bu işte bir gariplik olduğunu düşünüyorum birkaç aya yükselecek mi düşecek mi netleşecek
Sevgi saygı çerçevesinde yaptığınız yorumlar için teşekkürler.

a child wearing a hat that says respect on it
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

DDR4 hangi ram 400-500 dolar olmuş? ECC RAM diyor zaten sunucu belleğinden falan bahsediyorlar inanmayın gördüğünüz her şeye.
hocam yorumunuzu biraz daha açarmısınız anlamadım ,paylaştığım haberin doğruluk payı nedir diye paylaşmıştım.

Sevgi saygı çerçevesinde yaptığınız yorumlar için teşekkürler.

a child wearing a hat that says respect on it
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam yorumunuzu biraz daha açarmısınız anlamadım ,paylaştığım haberin doğruluk payı nedir diye paylaşmıştım.
%1-2 falan :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,974
Üyeler
188,860
Son üye
beko02zaza
Geri