yasincihann3735
80+
- Reaksiyon skoru
- 32
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sağ olun hocam, babam bakacak ben babama ileteceğim.dostum tutanak yok bişey yok fatura atmıyorsa cukkalıyor demektir. Ödemeyin engelleyin adamı geçin. Bu arada sahte tanıdıktan şişirilmiş fatura da çıkartabilir onu da kabul etmeyin adamakıllı bi ustaya götürülücek birlikte bakacaksınız hasara ki hasar yok dostum belli yani çarptığın zaman diğer tekerlekte hafif sağa doğru bakıyorsa o aracın rot kolları rotiller rot başları sağlamdır hiç bi bok olmamıştır o araca. Engelleyin geçin tutanak tuttursaydı en başta ya da dolandırmaya çalışmasaydı. Benim aracıma çarptı adamın biri geçen gün kaçtı gitti kamera kaydı da var kamera kaydıyla polise gittim hiç bir şey yapmadılar adamın ruhu duymadı polise gittimi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
polise acilinden gidip suç duyurusunda bulunun mevzu sadece kaza değil burada. Adamın hatalı park ettiği de bariz ama tutanak olmadığı için eleman bu konuda yırtmış. Ama tutanak olmadığı için siz de tüm masraflardan yırtmış oluyorsunuz. Tutanak şart. Sonradan tutanak tutulmadığı için şikayetçi olunabiliyor ama şikayetçi olup kazansa dahi sizin masraf bundan düşük olur diye düşünüyoru. Adam o kazaya hiç bir para harcamayacak o şekilde binmeye devam edecek sizin verdiğiniz parayı da cukkalıyacak temiz para sigorta harici elden para vermeyin aracta değer kaybı vs olmaz eski araç sonuçta. Sigortasıyla iletişime geçmesini söyleyin geri kalanını sigorta hallediyor. Hatta sizden para çıkmıyor sizin sigortanız gerekli ödemeyi karşı tarafın sigortasına yapıyor. Temiz iş. Siz de kendi sigortanızı arayıp durum hakkında bilgi alabilirsiniz.