Trafik Kazasında Para Ödetilmesi

dostum tutanak yok bişey yok fatura atmıyorsa cukkalıyor demektir. Ödemeyin engelleyin adamı geçin. Bu arada sahte tanıdıktan şişirilmiş fatura da çıkartabilir onu da kabul etmeyin adamakıllı bi ustaya götürülücek birlikte bakacaksınız hasara ki hasar yok dostum belli yani çarptığın zaman diğer tekerlekte hafif sağa doğru bakıyorsa o aracın rot kolları rotiller rot başları sağlamdır hiç bi bok olmamıştır o araca. Engelleyin geçin tutanak tuttursaydı en başta ya da dolandırmaya çalışmasaydı. Benim aracıma çarptı adamın biri geçen gün kaçtı gitti kamera kaydı da var kamera kaydıyla polise gittim hiç bir şey yapmadılar adamın ruhu duymadı polise gittimi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

polise acilinden gidip suç duyurusunda bulunun mevzu sadece kaza değil burada. Adamın hatalı park ettiği de bariz ama tutanak olmadığı için eleman bu konuda yırtmış. Ama tutanak olmadığı için siz de tüm masraflardan yırtmış oluyorsunuz. Tutanak şart. Sonradan tutanak tutulmadığı için şikayetçi olunabiliyor ama şikayetçi olup kazansa dahi sizin masraf bundan düşük olur diye düşünüyoru. Adam o kazaya hiç bir para harcamayacak o şekilde binmeye devam edecek sizin verdiğiniz parayı da cukkalıyacak temiz para sigorta harici elden para vermeyin aracta değer kaybı vs olmaz eski araç sonuçta. Sigortasıyla iletişime geçmesini söyleyin geri kalanını sigorta hallediyor. Hatta sizden para çıkmıyor sizin sigortanız gerekli ödemeyi karşı tarafın sigortasına yapıyor. Temiz iş. Siz de kendi sigortanızı arayıp durum hakkında bilgi alabilirsiniz.
Sağ olun hocam, babam bakacak ben babama ileteceğim.

Tutanak tutturmuyor, servis faturası göstermiyor, ölümle tehdit ediyor. Bir kuruş ödemeyin, gidin bir avukata danışın.
Allah kimseyi böyle bir itle karşılaştırmasın, çekip vursan hayatın kayar, dediği parayı ödesen içine sinmez. Çok zor.
Hayırlı evlat ol, babanı yalnız bırakma.

Fotoğrafı var

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Şurdan 20 bin TL talep etmesi çok komik, içerden bir şey yamuldu demiş benle konuşmadı mağdur kişi ne olmuş tam bilmiyorum fakat kazayı yapan kişi ustalara sormuş pek de mümkün değil dedi.
eğer fotoğraftaki konumda kaza olduysa adam yolda ve bununda farkında die trafik çağırıp tutanak tutturmamış kusurlu die. sigorta da yaptırmamış olabilir çok sebep var. çarptığın aracın plakasını bankadan girip vergisine filan baksana ( ödemeden önce cıkıyor ) bu mtv bile ödediğinden şüpheliyim. 20k alıp jant kapağı alacak 1k ya , rot ayarı yapar göçük düzeltmeyle de o bükülen yeri yapar toplam max 5-6k gider sizi yiyor. alttan alınca öyle oluyor çağır a.. trafiği yoksa s... git diycektin paşa paşa yapardı. ders olsun size de. en basiti lastiği kabak adamın masraf bile yapmadığı belli aracına şimdi mi değere binmiş. birde elden verdikten sonra sigortaya gidip tekrar para da alabilir iban atıp açıklama yazsanda uğraş dur olur. ben olsam kavga ederdim adana da alışıyorsun böyle durumlara.

eğer fotoğraftaki konumda kaza olduysa adam yolda ve bununda farkında die trafik çağırıp tutanak tutturmamış kusurlu die. sigorta da yaptırmamış olabilir çok sebep var. çarptığın aracın plakasını bankadan girip vergisine filan baksana ( ödemeden önce cıkıyor ) bu mtv bile ödediğinden şüpheliyim. 20k alıp jant kapağı alacak 1k ya , rot ayarı yapar göçük düzeltmeyle de o bükülen yeri yapar toplam max 5-6k gider sizi yiyor. alttan alınca öyle oluyor çağır a.. trafiği yoksa s... git diycektin paşa paşa yapardı. ders olsun size de. en basiti lastiği kabak adamın masraf bile yapmadığı belli aracına şimdi mi değere binmiş. birde elden verdikten sonra sigortaya gidip tekrar para da alabilir iban atıp açıklama yazsanda uğraş dur olur. ben olsam kavga ederdim adana da alışıyorsun böyle durumlara.
arabada göçük yok ki neyi düzelttirecek tampona bi pasta cila rot ayarı bide jant kapağı 3k dan fazla tutmaz

arabada göçük yok ki neyi düzelttirecek tampona bi pasta cila rot ayarı bide jant kapağı 3k dan fazla tutmaz
tekerin üstü içe girmiş ora değişecek yada düzeltilecek bi de bantla tutturulur 2-3 gün tutsun die.

Dava açamaz merak etmeyin. Ben kusurlu olduğum bir kazada bile adamın motorunda ortalama 20-25 bin TL'lik hasar olmasına ve abisi de avukat olmasına rağmen, hız tabelası sebebi ve polisin yanlış tutanağı nedeniyle karşı dava açtım. Kazada %100 kusurlu olmama rağmen karşı taraf uzlaşmayı kabul edip çekildi. Sigorta halletmiştir artık gerisini de.
Senin yaptığın şey kaza bile değil. Senin kırdığın jant kapağı plastik, max 1000 TL. Hadi yan tarafta da azıcık sürtme var diyelim oraya max pasta cila yapar geçilir. Zaten adam umursayıp arabanın önünü bile yaptırmamış. Elindeki fotoğraflarla birlikte polise git üzerine de ölümle tehdit edildiğin için şikayette bulun. Şöyle adamlar bana denk gelecek var ya.

Fotoğrafı var

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Şurdan 20 bin TL talep etmesi çok komik, içerden bir şey yamuldu demiş benle konuşmadı mağdur kişi ne olmuş tam bilmiyorum fakat kazayı yapan kişi ustalara sormuş pek de mümkün değil dedi.
Burada adam kusurlu, yanlış park veya yola çıkma.
Beyaz sen isen yolundasın.
O hasarın babası max 7 k anca tutar. O da yuruyen aksamda sorun olursa aks vs de.

He ayrıca şunu da yazayım kaza anında tutanak tutmadığı müddetçe hiç bir şekilde de dava açamaz ve sigortadan ödeme alamaz.

He ayrıca şunu da yazayım kaza anında tutanak tutmadığı müddetçe hiç bir şekilde de dava açamaz ve sigortadan ödeme alamaz.
hocam evet öyle ama adam ölüm tehdidi savurdu ne kadar ciddi bilemeyiz ama belli olmaz millet bu zamanda gereksiz yere milleti biçiyor

Kendisine güvenmediğinizi, tutanak tutulmadan cebinizden 1 TL dahi çıkmayacağını, taşkınlık çıkartırsa misliyle karşılık vereceğinizi sert bir şekilde söyleyin.
Bu tam olarak durumu çözmek değil yalnız dostum 🥲🤣 durum belki daha da kötüleşebilir uygun bir dillede belirtebilir. Ama ortada net tezgah var kim kimi koparirsa yapıyor sağlam vursa belki öpücük kondurmuş arkadaş düdüklemeye çalışıyorlar konu sahibini 🥲🤣 geçmiş olsun arkadaşa umarım para vermez .

Sağ olun hocam, babam bakacak ben babama ileteceğim.
Hocam naptın son olarak nedir durum

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,369
Üyeler
188,749
Son üye
hakimxkcm
Geri