- Konu Sahibi Konu Sahibi
anlamadım yan kapağını açıp öyle mi oynayayim?kasanin yan kapagini acip dene
anlamadım yan kapağını açıp öyle mi oynayayim?kasanin yan kapagini acip dene
evet bak bakalim dereceler ayni mianlamadım yan kapağını açıp öyle mi oynayayim?
hocam max 80 gördü normalde 87 falandı fakat drop giriyo oyun esnasında oda işlemciden dolayımı veya rtx 5060 i5 14400f darboğaz falanmı yapıyorevet bak bakalim dereceler ayni mi
darbogaz degildir ama ne oldugunu anlamadimhocam max 80 gördü normalde 87 falandı fakat drop giriyo oyun esnasında oda işlemciden dolayımı veya rtx 5060 i5 14400f darboğaz falanmı yapıyor
sadece bannerlordda oldu bu drop diğer oyunlarda yaşamadım işlemci zarar görmüş olabilirmi?darbogaz degildir ama ne oldugunu anlamadim
hocam %60 falan kasayı kapattım bida denedim derece 89 a çıktıcpu kullanımlarını atar mısın cpu kullanımın %90 ın hep üzerindeyse değerler normal daha iyi bir soğutucu alman gerekir
işlemci zarar görmüş olabilirmi?o soğutucu gayet yeterli 14400f için kesinlikle mekanik bir sorun var termal macun, veya cpu soğutucuda bir sıkıntı var manuel olarak fan ayarlarını biostan yapabilirsin %50 kullanım sonrası %100 yapabilirsin cpu fan hızını bir de öyle dene %100 fan hızında da dereceler o şekil devam ediyorsa montajında felan bir sorun olabilir
işlemciler kolay kolay zarar görmez voltaj pinlerinde sıkıntı olabilir onda da sentetik testlerde gelen voltajdan belli olur ama ihtimal çok çok zayıfişlemci zarar görmüş olabilirmi?
işlemciler kolay kolay zarar görmez voltaj pinlerinde sıkıntı olabilir onda da sentetik testlerde gelen voltajdan belli olur ama ihtimal çok çok zayıf
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
14400f de pin yok zaten pinler anakartta işlemciyi söktüğün zaman işlemciye bak pinler sağlam duruyor mu ve anakarta da farklı açılardan flash tutarak bak pinlerde eğiklik var mı diye bir de anakarttaki kapasitörlere bak kapasitörlerde kopma veya eksiklik yoksa ki bu saydıklarım gerçekten çok düşük ihtimal ya termal macun ya da montajda problem vardır
asus h 610 manakart modelini yazar mısın