🔥İndirim AMD Ryzen 5 3500X İşlemci - 2634 TL (3 taksit)

Son dönemin dip fiyatlarından (akakçe)

Alıntıyı görüntüle
İsteyen 500TL az verir 2. El alır ki bence daha mantıklı ama sıfır isteyen için alınabilir.

Alınır alınmaz bilmiyorum ama donanım fiyatları yukarı giderken 3000₺ altına sıfırı yok şu an, en yakın fiyattan 400₺ ucuz olunca evet fırsat oluyor. Hiç bir kazancım yada refere linklerim yok, çemkireceğine daha iyilerini sen paylaş. Beğenmediysen yorum yapmak zorunda değilsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok değer gören onlarca sayfalık fırsat konularım oldu. Sana hitap etmeyen şeylere tıklamak zorunda değilsin. Vaktinden feragat edip birşeyler paylaşıyorsun, sonra böyle tipler gelip laf ediyor işte. Üzerime bas blokla o zaman benle alakalı hiçbirşey görmezsin.
Yorum yapmak zorundayım çünkü sizin etkileşim hastalığınız da beni hasta ediyor. Ben bu zamana kadar sıcak fırsatlara bir kere paylaşım yaptım, aynı üründen iki tane de aldım. 20 Ocak 2026 tarihinde aynı fiyat olan ürünü 17 gün sonra aynı fiyatla yine paylaşmak sıcak fırsat falan değil. Nitekim aldığın cevaplar da benim haklı olduğumu gösteriyor. Ben sana sıcak fırsatın ne olduğunu söyleyeyim, son 3 ay içerisindeki en düşük fiyat sıcak fırsattır. Kendin aldın mı işlemciyi? Hayır. Demek ki sıcak fırsat değil, olsaydı alır kenara koyardın. 4700-4900TL’ye sıfır 7500F alır mısın? Evet. Demek ki sıcak fırsattır. Polemiğe girmeye gerek yok, sen bir paylaşım yaparsın ben de düşüncemi yazıp almaya niyetlenecek arkadaşları uyarırım. 3500X gibi miladı dolmuş bir işlemcinin alınacağı fiyat maksimum 2000TL’dir. Almayın, aldırmayın.

Kendin aldın mı işlemciyi? Hayır. Demek ki sıcak fırsat değil, olsaydı alır kenara koyardın.
Ben, arkadaşım ve eminim yazmayan birkaç kişi de almıştır. Şu an için 400 lira indirim var, Amazon da fırsat yazmış ve peşin taksit yapıyor. Anlık ihtiyacı olan değerlendirir. İnsanlara istediği şekli vermeye çalışanlardan çok sıkıldım. Beğenmezsen kaydırır geçersin, sana hitap etmiyorsam bloklarsın. Baydınız.

1770404397979.webp

Ben, arkadaşım ve eminim yazmayan birkaç kişi de almıştır. Şu an için 400 lira indirim var, Amazon da fırsat yazmış ve peşin taksit yapıyor. Anlık ihtiyacı olan değerlendirir. İnsanlara istediği şekli vermeye çalışanlardan çok sıkıldım. Beğenmezsen kaydırır geçersin, sana hitap etmiyorsam bloklarsın. Baydınız.

Alıntıyı görüntüle
Kesin almışsındır, gerçekten aldıysan daha komik. Bu fiyata al sata gelmez, 6 gerçek 6 sanal çekirdek işlemciye sistem toplanmaz. Baydınız falan dert ediniyorsan paylaşma, yorumların %90’ı aleyhineyse üstten üstten konuşacağına bir düşün. İmzan bile etkileşim aradığını gösteriyor, sabahtan beri stok 20 adet. Gerçekten sıcak fırsat olsa şu ana kadar tükenmişti. Bu işlemcinin neredeyse bütün mecralarda satıcısı dfs bilgisayar. Söyleyelim de her yerde fiyatı 5000TL yapıp Amazon’da 3500TL’ye satsın. Mis gibi sıcak fırsat konusu olur. Sürekli cevap verdiğin için sevmediğim şeyi yaparak işe yaramaz bir konuyu yukarı çekiyorum. Bu sana son yorumum, eleştirilmeye gelemiyorsan senin bileceğin iş. Alınmaz değerli arkadaşlar, uygun fiyatlı AM4 işlemci lazımsa ikinci el 3600-3600X alın geçin.

Kesin almışsındır, gerçekten aldıysan daha komik. Sabahtan beri stok 20 adet. Gerçekten sıcak fırsat olsa şu ana kadar tükenmişti.
SS aldığımda 15 stok varmış şimdi 20 görünüyor. Satıcının kafasına göre değiştirebildiği, bişeyi kanıtlayan rakamlar değil onlar. Fotoğraf atıyoruz, sebebini yazıyoruz hala 1 paragraf yazı döşüyorsun bana. Ben dünkü çocuk değilim, çoğu mecrada varım, her mecrada da senin gibiler çıkıyor. Bunlara takılıp pes edip kafamdakini yapmasam sadece DH'de 20 bin fırsat paylaşmış bir profile sahip olamazdım. İmzamda düne kadar Galatasaray yazıyordu senin gibiler yüzünden değiştirdim, emek veren kişilere saygı duyun diye. 10 tane faydalı iş yaparsın birini sevmezler yada hatan olur, senin gibi davranılır işte. Buraya da bir faydamız olsun diye son aylarda fırsat buldukça bişeyler paylaşmaya çalışıyorum ama kitle zorluyor. Seninle anlaşamayacağımız için mesajlarını göz ardı edeceğim, sen de aynı şekilde üzerime basıp engelleyebilirsin. Daha fazla polemiğe gerek yok.

1770417338113.webp

Son düzenleme:
Yani giriş seviyesi bir sistem toplama durumu olsa bile tercih edilecek işlemci degil. Ayrıca 2.elde pinleri saglamsa bu fiyat bandina ya da daha üste alınır 3600 ler 5600 ler.

2.elde pinleri saglamsa bu fiyat bandina ya da daha üste alınır 3600 ler 5600 ler.
Haklısın ama tercih meselesi. Garanti, fiyat ve taksit avantajı olduğu için paylaşıldı. Alıp almamak kişinin inisiyatifinde elbette. Aklımda düşük seviye 2. bir sistem var ben onun için elimde bulunsun diye aldım koyacağım kenara.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,190,085
Üyeler
188,873
Son üye
Wesleyxzq
Geri