25000-26000 Civarı sistem önerisi

ObitoR3

80+
Reaksiyon skoru
40
Bütçe
26000
Bütçem 25 Bin ile 26 Bin arasında değişmekte daha fazla bütçe maalesef ayıramam şuan bildiğiniz fiyat performans kaçırma diyeceğiniz güzel bir sistem var mı ? yardımcı olursanız sevinirim

Bütçem 25 Bin ile 26 Bin arasında değişmekte daha fazla bütçe maalesef ayıramam şuan bildiğiniz fiyat performans kaçırma diyeceğiniz güzel bir sistem var mı ? yardımcı olursanız sevinirim
O paraya sıfır sistem zor bazen rtx5060 sistemler 33k ya düşüyor bütçe artarsa sıfır olarak onu al ikinci el alabilirim dersen yardımcı olayım

O paraya sıfır sistem zor bazen rtx5060 sistemler 33k ya düşüyor bütçe artarsa sıfır olarak onu al ikinci el alabilirim dersen yardımcı olayım
Hocam 2. el hiç bir şekil de tercih etmiyorum birde açıkcası biraz acelesi olan ve bunlarla hiç uğraşmak beklemek istemeyen bir yakın bir arkadaş için araştırıyorum valla fiyat performans ne olursa artık arasından tercih yaparız gibi geliyor

Hocam 2. el hiç bir şekil de tercih etmiyorum birde açıkcası biraz acelesi olan ve bunlarla hiç uğraşmak beklemek istemeyen bir yakın bir arkadaş için araştırıyorum valla fiyat performans ne olursa artık arasından tercih yaparız gibi geliyor
Hocam bulsanız dahi almayın 26k ya alacağınız sistem çöp olacak.Ben ikinci el 9060xt li sistemi 26k ya topladım.(ssd bende vardı)

peki ikinci el nasıl yardımcı olabilirsiniz hocam
Anakart=b450/a520 hangisini ucuz bulursan
RAm=16gb ram 3k(pazarlık ile alırsın ben 2,3 hafta önce 1.7k ya aldım)
İşlemci=ryzen 5 3600(2-2.5k)
Ryzen 5 5600(4k)Bütçene göre hangisini bulursan al
Ekran kartı=rx6600xt/6700xt
___Ssd ve psu piyasasına hakim değilim___
Bu şekilde yazdığım parçaları alabilirsin.Veya benzer parçayı uyguna buldum diyorsan link attığında yardım ederim.

Geri