Klasse Longteng Mouse Pad 1.079 TL

Konunun görüntülenmesinden para mı alıyorsun? niye bukadar mousepad yazılmasına karşısın
Yazdıklarım bu konu ile alakalı değil ama troll çok. Ne yapıldığına bakılmaksızın sürekli tartışmaya çekme amaçlı laf atmalar yaşanıyor. Akıl sağlığımı korumak için etkileşime girmemeye çalışıyorum. Uzun süre DH'de yöneticilik yaptım, iyi niyetle iş yapanlar ile bu kadar uğraşıldığı, hatta şikayet edildiği böyle ortam görmedim. Bu kötü yaklaşan insanlar ile tartıştığında sen kötü oluyorsun. Neyse ki engelle tuşu var.

Son düzenleme:
allah aşkına klasse'nin mousepad üreticisi olduğunu ekipmanlara ufaktan meraklı birisi bile hakimdir, trendyolda mousepad bakan biri bile görmüştür, hayatımda bu kadar saçma bir linç görmedim

ürünü 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum, memnunum, hybrid arıyorsanız güzel

bedavaya ikinci elde steelseries 90x40 yakaladım diye kaldırdım, yakın zamanda geri dönerim xd

Allah aşkına klasse'nin mousepad üreticisi olduğunu ekipmanlara ufaktan meraklı birisi bile hakimdir.
Al işte. Ben cahilim maalesef hiç görmedim, yada belki görüp ne markası olduğunu aklında tutamamış bir gerikafa da olabilirim... Seviyenize erişmek için daha çok çaba sarfeceğim ve boş vakitlerimde Trendyolda dolaşacağım. Tavsiye niyeti ile çıktığım bu yolda özür diler iyi forumlar dilerim.

Al işte. Ben cahilim maalesef hiç görmedim, yada belki görüp ne markası olduğunu aklında tutamamış bir gerikafa da olabilirim... Seviyenize erişmek için daha çok çaba sarfeceğim ve boş vakitlerimde Trendyolda dolaşacağım. Tavsiye niyeti ile çıktığım bu yolda özür diler iyi forumlar dilerim.
estağfurullah dostum ben senin bu kadar hassas olduğunu bilmiyordum sen kusura bakma, iyi forumlar diliyorum

Mousepade 1000 lira nedir. Altından mı :D
bu kaliteli olarak geçinenlerin en ucuzu :D anlamıyorum ben de 1yıl önce falan 500tl bandındaydı ozaman bile çok geliyordu şimdi daha da çok insanlar mouselarından pahalı mousepadler alıyorlar.

Alınmaz, abartılıyor.

ne açıdan abartılıyor
Yeterince iyi değil. O kadar önerilince meraktan aldım bir tane, 7 senedir kullandığım standart, hiçbir esprisi olmayan, dümdüz SS QCK'dan iyi olmasını bekledim doğal olarak, değildi maalesef, birkaç saat sonra iade kargosuyla geri gönderdim.
500-600 bandına düşerse tercih edilebilir belki.

Yeterince iyi değil. O kadar önerilince meraktan aldım bir tane, 7 senedir kullandığım standart, hiçbir esprisi olmayan, dümdüz SS QCK'dan iyi olmasını bekledim doğal olarak, değildi maalesef, birkaç saat sonra iade kargosuyla geri gönderdim.
500-600 bandına düşerse tercih edilebilir belki.
speed, control, hybrid gibisinden alışık olduğunuz yüzeyi mi satın aldınız? bende de şu an hem klasse hem de qck xxl mevcut, steelseries'e alışabilmek için çok çaba harcadım ama yine de speed yüzey bana göre olmadığı için klasseye geri dönücem gibi gözüküyor hybrid çok daha iyi benim için

mesela benim için de steelseries qck speed yüzeyi ile fps oyuncusu için hiç mantıklı değil gibi, belki de speed ile oynamaya alışan birisi için de tam tersidir

güncel olarak mousepad piyasasındaki fiyatlara bakılınca kaliteli baskı ve yüzey, kalınlık, dikiş gibi özellikler göz önünde bulundurulduğunda klasse hala normal gibi kalıyor, keşke daha ucuz olsa tabi ama alınır/alınmaz demek pek doğru değil gibi

speed, control, hybrid gibisinden alışık olduğunuz yüzeyi mi satın aldınız? bende de şu an hem klasse hem de qck xxl mevcut, steelseries'e alışabilmek için çok çaba harcadım ama yine de speed yüzey bana göre olmadığı için klasseye geri dönücem gibi gözüküyor hybrid çok daha iyi benim için

mesela benim için de steelseries qck speed yüzeyi ile fps oyuncusu için hiç mantıklı değil gibi, belki de speed ile oynamaya alışan birisi için de tam tersidir

güncel olarak mousepad piyasasındaki fiyatlara bakılınca kaliteli baskı ve yüzey, kalınlık, dikiş gibi özellikler göz önünde bulundurulduğunda klasse hala normal gibi kalıyor, keşke daha ucuz olsa tabi ama alınır/alınmaz demek pek doğru değil gibi
Mouse padın sadece yüzeyine, dikişlerine, baskısına bakmayın. Altındaki lastik malzemeyi ben beğenmedim. Bileklerimi kyduğum yer lastik gibi eridi ve soyuldu. Klassgear satıcısından aldığım lord of the rings temalı mouse pad:
1770557737895.webp
1770557766463.webp

Geçen hafta siyah silikon ile onardım :
1770557800134.webp
1770557818656.webp

Kendilerine bu kullandıkları maddenin zamanla yumuşadığını belirttim ama ısrarla fatura istediler. Bende ilk hesap indirimi kullanmak için bir hesap açıp satın almıştım. O hesabı bulamadığımdan öyle kaldı. Yani ben 399 veya 499a felan almıştım. Bir daha alır mıyım tabi ki almam.

Ben longteng huoyun kullanıyorum, yüzeyi iyi, 2 yıl olmuştur, sorunsuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,471
Üyeler
188,943
Son üye
huseyin319
Geri