İkinci El Sitelerindeki Saçmalıklar

Dün bi oled monitörlere bakayım dedim sıfırı 60 bin tl 6 ay taksitli olan monitörlere beyfendiler 60-65k arası peşin fiyat yazmışlar😅😅 40k fiyata olurmu diyenlere falan da olmaz ben zaten 55k ya aldım o fiyata veremem falan diyorlar hsdhdjdhd zihniyet dehşet

Hocam zaten SSD 1000 TL :). sende olanlar varmış. Olmasaydı 2000 TL ye yakın ekleme yapacaktın.
İyi de ilandakinde zaten SDD yok ki, düz hdd var. ssd siz fiyatı o civarda çekiyor... Ben kendi donanımlarımı zaten eklediğimde fiyat anca 2000 TL filan tutar güncel gerçekçi fiyatlarda. Eğer ilandaki mağaza sahibi kafasında olsam ve ilana çıkarsam demek ki ssd ve 8gb ram ile en az 5000 TL demem gerekirdi. Mağaza sahibi 2 gb reme ve hdd ye 3500 TL toplamda fiyat çekmiş...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam zaten SSD 1000 TL :). sende olanlar varmış. Olmasaydı 2000 TL ye yakın ekleme yapacaktın.
Ben bilgisayara 1 gb dan 2 adet rem eklesem ve sağlığı belirsiz 320 gb hdd eklesem, hiç bir değeri olmaz ki, o bilgisayar yürümez, bi iş yapılmaz. Onları süs diye koymuş zaten. Yani ilandaki bilgisayarda hdd/ram ikilisi olsa da olur, olmasa da, değiştirmek gerekecekti.

Son düzenleme:
İyi de ilandakinde zaten SDD yok ki, düz hdd var. ssd siz fiyatı o civarda çekiyor... Ben kendi donanımlarımı zaten eklediğimde fiyat anca 2000 TL filan tutar güncel gerçekçi fiyatlarda. Eğer ilandaki mağaza sahibi kafasında olsam ve ilana çıkarsam demek ki ssd ve 8gb ram ile en az 5000 TL demem gerekirdi. Mağaza sahibi 2 gb reme ve hdd ye 3500 TL toplamda fiyat çekmiş...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben bilgisayara 1 gb dan 2 adet rem eklesem ve sağlığı belirsiz 320 gb hdd eklesem, hiç bir değeri olmaz ki, o bilgisayar yürümez, bi iş yapılmaz. Onları süs diye koymuş zaten. Yani ilandaki bilgisayarda hdd/ram ikilisi olsa da olur, olmasa da, değiştirmek gerekecekti.
Doğru hocam. Detayına bakmamıştım 2 yi görünce şaşırdım. 2 ile windows zor açılır :). Üstelik normal disk. En az 120 lik bir ssd ve en az 4 ram gerekir, hatta 8 olursa daha iyi olur.

Bu tarz pc lerde alıyorlar, SSD vb çıkartıp öyle satıyorlar. Uyanıklık başka bir şey değil.

Az önce bulunduğum ilde ekran kartlarına bakıyım dedim. Birisi RTX 3070 ekran kartına 17 bin demiş utanmadan. 6 senelik kart. Bir de açıklamaya yazmış ilan her yenilendiğinde enflasyon farkından dolayı 500 TL zam yapacakmış. Bu insana ne denir şimdi? Tüm küfürleri etsen yetersiz kalır. Sanki afganistan da yaşıyoruz da nadir ekran kartı çıkıyor da bizim mi haberimiz yok.

Az önce bulunduğum ilde ekran kartlarına bakıyım dedim. Birisi RTX 3070 ekran kartına 17 bin demiş utanmadan. 6 senelik kart. Bir de açıklamaya yazmış ilan her yenilendiğinde enflasyon farkından dolayı 500 TL zam yapacakmış. Bu insana ne denir şimdi? Tüm küfürleri etsen yetersiz kalır. Sanki afganistan da yaşıyoruz da nadir ekran kartı çıkıyor da bizim mi haberimiz yok.
bırak kral satamaz zaten isterse 100k yapsın bu ilanlar satılmadığı için daha çok göze batıyor

bırak kral satamaz zaten isterse 100k yapsın bu ilanlar satılmadığı için daha çok göze batıyor
Öyle bu fiyata rahat 3080 bulunuyor, 4060ti bulunuyor. Üstüne biraz ekleme yapsan 4070 alıyorsun. Millet fırsatçı olmuş. Ya şunların eline düşsen diri diri yerler seni. Valla artık gözlerini toprak doyurur bu aç gözlülerin.

AM5 e geçmeden işlemcimi yükseltebilir miyim diye bakayım dedim 5700x3d/ 5800x3d sıfır 7800x3d fiyatına satılıyor.

Ekler

• IMG_6988.webp
    IMG_6988.webp
    131.6 KB · Hit: 5
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,189,217
Üyeler
188,720