🔥İndirim Thermalright Wonder Vision 360 11.880,00 TL

Bu arada grupta bir arkadaş bunları mahkemeye vermişti ürün yokken satış yapıp parayı değerlendirip getirmiyorlar ve parayı kullanıyorlar diye haberiniz olsun
Boşuna karalamaya çalışıyorsun firmayı eğer öngörülen tarihi geçerse parayı direkt iade ediyorlar keşke arkadaşın mahkemeye vermeden önce whatsapp üzerinden konuşmayı deneseydi. Fiyatlar genelde kazıktır bu firmada ama satıcı genelde Türkiye'de bulunmayan ürünleri getirmeye çalışıyor kendi çabasıyla. Ben Montech Türkiye'de satılmaya başlamadan önce baya muhabbet etmiştim whatsappta Montech ürünleri getirmeye başlamıştı muhabbetimizden sonra.

Boşuna karalamaya çalışıyorsun firmayı eğer öngörülen tarihi geçerse parayı direkt iade ediyorlar keşke arkadaşın mahkemeye vermeden önce whatsapp üzerinden konuşmayı deneseydi. Fiyatlar genelde kazıktır bu firmada ama satıcı genelde Türkiye'de bulunmayan ürünleri getirmeye çalışıyor kendi çabasıyla. Ben Montech Türkiye'de satılmaya başlamadan önce baya muhabbet etmiştim whatsappta Montech ürünleri getirmeye başlamıştı muhabbetimizden sonra.
Dostum niye karalamaya çalışayım sorunlu musunuz elime ne geçecek uyardım olay paranın üstüne yatıyor demiyorum zaten çoğu üründe 1 2 ay bekletiyor sonra tedarik sağlanamadı diyip para iadesi deniliyor sen 2 ay beklesen son gün teslimat olmayacak denilip iade etseler paranı zoruna gider mi. Ben sadece gördüğüm olayı burada dile getirdim böyle bir riski var diye dedim olacak diye kesin de demiyorum zaten. Kendi pc mi dizerken de çoğu ürüne göz atmıştım teslimat tarihleri uymayınca vazgeçmiştim sadece bilgilendirme amaçlı yazdım

Firmayla organik bağım var iddianız delillere dayanmadığı sürece "karalama" dan öte değildir. Belge bilgi varsa iletin yoksa mesajı düzeltin lütfen.

@MovesLikeJaggeR bizim arkadaş verdi :D :D
2aya yakındır havn hs 420 bottom fan bracket aldık 2 adet gelmedi.
1 ay dağa bekle dediler felan filan oldu birşeyler.
bende bir ara ürün aldım 3 gün sonra iptal ettim banlamışlar garipler :D :D
wp hattıda doğru düzgün yok kapattılar iletişim maile zor oluyor.
gün veriyorsan getir zaten bekliyor adam senden bu ürünü aylarca teslimet süresi geçiyor 1 ay dağa bekle demek mantıksız.
önceden ürün aldım sorunsuz gelen ürünler var tamam getiriyor ama müşteri uslubu yanlış iletişim yok.
adam 1ay dağa beklerim gelmezse mahkameye veririm der demez ürün iptal etmeleri saçma sen adama sordun mu iptal edicen mi diye kaç ay dağa bekleyecek.

Son düzenleme:
2 lira koyup 7800x3d alıp stock sogutu ile kullanırım daha iyi

Herkesin kendi parası ve zevkleri ama bana da açıkçası israf gibi geliyor. Dediğiniz gibi bir işlemci alıp üzerine 1300 liraya çift kuleli hava soğutmayı takar F/P takılırdım.

@umutgulenoglu gaming gen tr ub 360 olan versiyonunu almıştık soğutması güzel ama yazılım çok zayıf panaroma yanyana koyunca kendi hafıza olayı yok direk eleniyor panaroma aşırı güzel ama onun fiyatları hak etmiyor malesef. lianli hydro gibi yan kablo bu tarz ürünleri bir çok anternatifi çıkıcak 1-2 sene içinde zaten fiyatlar düşer :D
1770673960070.webp

bence en güzel sıvı soğutma bu

Ben tek büyük ekran tercih ederim, üstüne o fanları da alırım jsjsj Bende o aio ya bakıyorum 1-2 aydır, ülkeye birisi resmi distribütör olarak sokarsa, değerlendireceğim.

Ekler

• IMG-20260210-WA0005.webp
    IMG-20260210-WA0005.webp
    30 KB · Hit: 74
  • IMG-20260210-WA0009.webp
    IMG-20260210-WA0009.webp
    60.7 KB · Hit: 85
  • IMG-20260210-WA0007.webp
    IMG-20260210-WA0007.webp
    47.7 KB · Hit: 74
  • IMG-20260210-WA0006.webp
    IMG-20260210-WA0006.webp
    65.7 KB · Hit: 73
  • IMG-20260210-WA0004.webp
    IMG-20260210-WA0004.webp
    57.2 KB · Hit: 69
  • IMG-20260210-WA0003.webp
    IMG-20260210-WA0003.webp
    51.7 KB · Hit: 67
  • IMG-20260210-WA0002.webp
    IMG-20260210-WA0002.webp
    54.8 KB · Hit: 68
  • IMG-20260210-WA0001.webp
    IMG-20260210-WA0001.webp
    37 KB · Hit: 63
  • IMG-20260210-WA0000.webp
    IMG-20260210-WA0000.webp
    39.9 KB · Hit: 72
Bu arada grupta bir arkadaş bunları mahkemeye vermişti ürün yokken satış yapıp parayı değerlendirip getirmiyorlar ve parayı kullanıyorlar diye haberiniz olsun
Ya zaten öyle, ürünleri siz sipariş verince alıyorlar, araştırmaya sormaya bile gerek yok. Belki elimde kalacak ürünü neden ürünü getireyim. Distribütör olmadan nasıl olacak? Distribütör ise bu adamın niye hiç doğru düzgün stoğu yok? 100 üründen 5 i'nin stoğu var, saçma. Neyse işte, sıfır sağlam ürünü bana salim ulaştırdıktan sonra benim için önemi yok.

Özellikle olay sahibinin izniyle Aldım kendisinden paylaştım. Ayrıca tedarik edilemedi diyerek iptal edilen ürün hala satışta olduğunu söyledi arkadaş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya zaten öyle, ürünleri siz sipariş verince alıyorlar, araştırmaya sormaya bile gerek yok. Belki elimde kalacak ürünü neden ürünü getireyim. Distribütör olmadan nasıl olacak? Distribütör ise bu adamın niye hiç doğru düzgün stoğu yok? 100 üründen 5 i'nin stoğu var, saçma. Neyse işte, sıfır sağlam ürünü bana salim ulaştırdıktan sonra benim için önemi yok.
Aynen öyle hangi ürüne baksam hepsi geç teslimat olarak gözüküyordu ee ben bunu çoğu şekilde zaten bende alabiliyorum dedim vazgeçtim

@MovesLikeJaggeR bizim arkadaş verdi :D :D
2aya yakındır havn hs 420 bottom fan bracket aldık 2 adet gelmedi.
1 ay dağa bekle dediler felan filan oldu birşeyler.
bende bir ara ürün aldım 3 gün sonra iptal ettim banlamışlar garipler :D :D
wp hattıda doğru düzgün yok kapattılar iletişim maile zor oluyor.
gün veriyorsan getir zaten bekliyor adam senden bu ürünü aylarca teslimet süresi geçiyor 1 ay dağa bekle demek mantıksız.
önceden ürün aldım sorunsuz gelen ürünler var tamam getiriyor ama müşteri uslubu yanlış iletişim yok.
adam 1ay dağa beklerim gelmezse mahkameye veririm der demez ürün iptal etmeleri saçma sen adama sordun mu iptal edicen mi diye kaç ay dağa bekleyecek.
Senin tel niye otomatik daha'yı dağa diye düzeltiyor :ROFLMAO:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Özellikle olay sahibinin izniyle Aldım kendisinden paylaştım. Ayrıca tedarik edilemedi diyerek iptal edilen ürün hala satışta olduğunu söyledi arkadaş
Fiyat farkı çıktıysa xD

@LegendaryCrazy onunda türkçesi bozuk benim gibi :D :D kullan kullan bana benzedi :D :D @MovesLikeJaggeR Benim karttan çektim para daha bugün yattı Allah'tan geri çekebiliyorum iyizicoda duruyordu.

Screenshot_2026-02-10-01-01-13-456_com.iyzico.assistant-edit.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,471
Üyeler
188,943
Son üye
huseyin319
Geri