🔥İndirim EA Play ilk seneye özel senelik $19.99 (~875₺)

Reaksiyon skoru
87
Teklif yalnızca yeni aboneler için geçerli. 17 Şubat 2026 tarihine kadar geçerli. Değerlendirmek isteyen için gayet mantıklı bir seçenek.

Düzeltme: Oyun içeriği açısından çok zayıf kalmış. Başta mantıklı olabileceğini düşündüm ama şimdi bakınca ben de sorguladım açıkçası.

19.99.webp

EA.webp

Son düzenleme:
pro olsa alirdim

Çoğunu steam'den aldık zaten oynanabilir çok fazla oyun yok bu fiyat bence fazla. İçeriği cidden zayıf.

Çoğunu steam'den aldık zaten oynanabilir çok fazla oyun yok bu fiyat bence fazla. İçeriği cidden zayıf.
%90 indirim gelince hepsi olmasa da %60ını felan çekersin zaten

Almayı düşünenlere önerim Nays ile 5 Dolar yüklesinler kalan 15 Doları da ödeme kısmında paycell ile ödesinler 170tl cashback kazanırlar toplamda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ea play proyu 3 sene önce yıllık 999 TL'ye almıştım. Üç senedir aynı fiyattan yeniliyor fifaya battlefield'a servet ödememe gerek kalmadı 😅
Çok iyimiş bu arada

Zayıf alınmaz diye düşünüyorum bf6 olsa süper olabilirdi

Ea play proyu 3 sene önce yıllık 999 TL'ye almıştım. Üç senedir aynı fiyattan yeniliyor fifaya battlefield'a servet ödememe gerek kalmadı 😅
Ne güzel buga girmiş öyle her sene fifa yı bedavaya oynuyorsundur 😂

BF6 12 aylık süre dolmadan yakında eklenir oynarsınız.

BF6 için fazla heveslenmeyin oyun pek sarmıyor. Ön siparişle almıştım 1 ay oynadım oynamadım sonrası gelmedi ki ben eski bir BF hayranı olarak diyorum bunu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,307
Üyeler
188,738
Son üye
han1099
Geri