Rapid İPS Ve Rapid VA Panel farkı Hangisini Almalıyım?

rekabetçi oynarken çözünürlüğü düşürebilir(bende öyle yapıyorum) fp ve özellik açısından 2k daha mantıklı olur demek istemiştim.

tamam işte 9-10 civarına 240hz 2k ürünlerde var
hocam siyah modeli varsa çok ilgimi çekti

2K monitörde 1080pye çekince her şey blurlanıyor ya 4K alıp 1080e çekecek yada 2Kda native kullanacak ama 8 9k bütçede 1080p almakta biraz saçma olur ben işin ehlini etiketledim
onu bende bu aralar sık sık okuyorum. gerçek 1080 ile 2kyı 1080e çekmenin arasında fark olduğunu söylüyorlar ama bence durum tam olarak öyle değil bunun ppı değeri ile alakası olmalı üründen ürüne değişir yani. ama tabii ki tayfun hocamında o konudaki yorumunu bende merak ediyorum :D

onu bende bu aralar sık sık okuyorum. gerçek 1080 ile 2kyı 1080e çekmenin arasında fark olduğunu söylüyorlar ama bence durum tam olarak öyle değil bunun ppı değeri ile alakası olmalı üründen ürüne değişir yani. ama tabii ki tayfun hocamında o konudaki yorumunu bende merak ediyorum :D
hocam phlips i siyah modeli olasaymış tam aradığım kriterler var mönitörde baktım ama bulamadım

sürekli valo veya cs oynamıyorum sim racingciyim ama mönitörümün de hz si yüksek olması gerekiyor 27 yi o yüzden istiyorum zaten şuanki ana ekranım 165 24 küçük geliyor
27 ile de oynanır zaten rekabetçi ben 24'den geçtim 27ye oyunumu daha çok geliştirdi diğer oyunlar ve gündelik içinde çok daha iyi boyut fakat 2k ideal çözünürlük 27 inç için

Rekabetçi oyunları 1920x1080 oynayan ben daha görmedim zaten esibopçular 4:3 oynuyor diye herkes oyunu minecraft gibi 1024x768 1080x1080 falan oynuyor :D

24 ile 27 çok kafa karıştırır benim konu sahibine tavsiyem %80 oyunları fps ise 24 alsın daha rahat oluyor ama şöyle bir mesele de var 24 inçte hikayeli veya simülasyon oynayınca da cidden 27 arıyor göz, küçük geliyor 24 inç ekran, hem 24 hem 27 kullandım bir çok model ve şunu söyleyebilirim FP ürünlerin markası değişir panel çoğunlukla birbirine benzer.
Çözünrlük olarak 27 1440p ve 1080p kullandım 1440p daha keskin evet ama wow denecek bi artış da yok gözle gördüğün, sistem iyiyse 1440p altına sadece fps fazla oynuyorsan düşmeni öneririm.

24 ile 27 çok kafa karıştırır benim konu sahibine tavsiyem %80 oyunları fps ise 24 alsın daha rahat oluyor ama şöyle bir mesele de var 24 inçte hikayeli veya simülasyon oynayınca da cidden 27 arıyor göz, küçük geliyor 24 inç ekran, hem 24 hem 27 kullandım bir çok model ve şunu söyleyebilirim FP ürünlerin markası değişir panel çoğunlukla birbirine benzer.
Çözünrlük olarak 27 1440p ve 1080p kullandım 1440p daha keskin evet ama wow denecek bi artış da yok gözle gördüğün, sistem iyiyse 1440p altına sadece fps fazla oynuyorsan düşmeni öneririm.
hocam Acc Beamng Tarzı takılıyorum arada Valo felan akıyorum ama şuan baya valo oynayasım var elimdeki mönitörün boyu ve hz i düşük kaldım arada valla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,453
Üyeler
190,750
Son üye
CptYBH
Geri