OLED Monitör Önerisi

Scuz

80+
Reaksiyon skoru
95
Bütçe
60000
Dostlar beni uzun seneler götürecek, yanma problemi vs. minimum olan ve parlaklığı düşük olmayan kaliteli OLED 2k veya 4k bir monitör arayışındayım. Bütçeyi eğer çok kalite farkı olacaksa biraz daha arttırabilirim. Triple A oyunlar pek oynamam ama 4k olduğu zaman oyundan bağımsız genel kullanım (dizi, video, film, metin okuma vs.) çok keyifli hale gelebilir gibi geliyor. Bu konuda görüşlerinizi bekliyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx

ASUS ROG Swift PG27UCDM gerçekten ilgimi çekiyor, kullanmadım ama ihtiyacım olsa kesinlikle alırdım. 4K QD‑OLED paneliyle renkler ve kontrast harika, 240 Hz yenileme ve hızlı tepki süresi oyunlarda ciddi fark yaratır. HDR ve DisplayPort 2.1 desteğiyle de geleceğe hazır bir monitör. Görsel kalite ve performansı birleşince, bütçem uygunsa rahatlıkla tercih ederim.

1770893047222.webp

mat seversen

Bu paralara 4K 4. nesil QD Oled almak lazım. MSI 272URX sanırım bunlardan birisi ama nasıl bilmiyorum
@Tayfunns

ASUS ROG Swift PG27UCDM gerçekten ilgimi çekiyor, kullanmadım ama ihtiyacım olsa kesinlikle alırdım. 4K QD‑OLED paneliyle renkler ve kontrast harika, 240 Hz yenileme ve hızlı tepki süresi oyunlarda ciddi fark yaratır. HDR ve DisplayPort 2.1 desteğiyle de geleceğe hazır bir monitör. Görsel kalite ve performansı birleşince, bütçem uygunsa rahatlıkla tercih ederim.
Mesajı pg27ucdm'den yazıyorum. Bana göre paranın alabileceği şuan için en iyi monitör.
Amazon'da da aynı fiyat peşine 9 taksit mevcut.

@Perfectshot06 @Zafer_26
Bu model tam bütçeme uyuyor ayrıca peşine 9 taksit de çok mantıklı geldi. Peki sizce bunu sipariş edeyim mi yoksa yakın zamanda daha iyileri çıkar mı çünkü acelem yok açıkçası.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu model ile pg27ucdm arasında ne fark var acaba fiyatlar arasında 20 bine yakın fark var

Geri