Hedef fiyat 380 500 diyorlar enayi kandırıyorlar açıkçası.astor hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaslar maliyet 70tl 200 üstü görür mü acaba?
Görme ihtimali var , son yapılan Suudi Arabistanla olan anlaşma enerji anlaşması idi. 70₺ den maliyetlenmişsin daha ne olsun. Y.t..dastor hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaslar maliyet 70tl 200 üstü görür mü acaba?
Youtubeda bi adam grafik çizerek tahmini olarak 14 düşeceğini bu %14 ünde 251 liralara tekabül ettiğini gösteriyordu da tabi bunun tahmin olduğunu söylüyordu merak ettim o yüzden sordum bu grafik tahminlerine göre işlem yapmak doğru mu. Mesela şuan satıp oralara düşünce yine almak aklıma geldi ama riske atmak istemedimBunu bana değil Bofa ve Citi Bank yöneticilerine sormak lazım![]()
Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır... Öyle videoların varsa eğer mantığına bakmak lazım ama şu sıralar ben video filan izlemiyorum daha doğrusu o videolara bakıp işlem yapmıyorumYoutubeda bi adam grafik çizerek tahmini olarak 14 düşeceğini bu %14 ünde 251 liralara tekabül ettiğini gösteriyordu da tabi bunun tahmin olduğunu söylüyordu merak ettim o yüzden sordum bu grafik tahminlerine göre işlem yapmak doğru mu. Mesela şuan satıp oralara düşünce yine almak aklıma geldi ama riske atmak istemedim
Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır... Öyle videoların varsa eğer mantığına bakmak lazım ama şu sıralar ben video filan izlemiyorum daha doğrusu o videolara bakıp işlem yapmıyorum![]()
Vallahi Bende bit yandan sınava çalışıyorum biyandan harçlıklarla piyasaları öğrenmeye çalışıyorum öyle takılırken gördüm bunu böyle bişey olsa herkes zengin olurdu dedim içimden bu analiz işlerini tam olarak kitabına uygun nerden kimden öğreniriz hocam bide bu grafik yazıp çizme işleri işe yarıyor mı yoksa sadece piyasayı okumak haberleri takip etmek yeterli midirASELS 234 TL'ye düşer mi bilemem ama böyle videolara gülüp geçerim ben![]()
Bu grafik hangi tarihe dayalı? Hisse bazlı ise hangi hisseye ait? Bunlar belli değilken, böyle grafiklere inanmak doğru olmaz. Bi daha ki sefere tarih ve hisse durumunu da belirtiniz ki yanıltıcı bilgi olmasın.Bofa çok fena topluyor beni çok korkutuyor bu durum
Sana tavsiyem sadece sınavlarına odaklan. Borsayı boşver...Vallahi Bende bit yandan sınava çalışıyorum biyandan harçlıklarla piyasaları öğrenmeye çalışıyorum öyle takılırken gördüm bunu böyle bişey olsa herkes zengin olurdu dedim içimden bu analiz işlerini tam olarak kitabına uygun nerden kimden öğreniriz hocam bide bu grafik yazıp çizme işleri işe yarıyor mı yoksa sadece piyasayı okumak haberleri takip etmek yeterli midir
borsada aldıgın yer önemli üstadımGörme ihtimali var , son yapılan Suudi Arabistanla olan anlaşma enerji anlaşması idi. 70₺ den maliyetlenmişsin daha ne olsun. Y.t..d
benim tahminim max 240 seviyesi o da kısa da 200 görürse 200 ivmelenmesiyle anca y.t.dHedef fiyat 380 500 diyorlar enayi kandırıyorlar açıkçası.