Nike'ın sitesinden aldığım ayakkabılarda bile yapışkan izi oluyordu. Çakma olacağını sanmıyorum.Asics GEL-1130 ayakkabı satın aldım bugun ulaştı, uygulamada hala hazırlanıyor olarak görünüyor. ayakkabıda yapışkan izleri dikkatimi çekti, acaba çakma olabilir mi? normal mi? Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bilmiyorum hocam, ben ayakkabılarımı alalı 3 sene oldu halen daha taş gibiler, açılma olmadı yapışkanda, ama markalar farklı olduğu için bir şey demek zor.açılma felan olmaz değilmi hocam? o yapışkanlı kısımlar sanki acılırmıs gibi hissettiriyoe
değerlendirmelerde başka ayakkabılarda da yapıskanlar olduğunu gördüm, yapacak bir şey yok kullanayım bariBilmiyorum hocam, ben ayakkabılarımı alalı 3 sene oldu halen daha taş gibiler, açılma olmadı yapışkanda, ama markalar farklı olduğu için bir şey demek zor.
hocam ürün hazırlanıyor olarak görünüyor, yapışkanların bolca olduğu görüntüsü acılıcak korkusu veriyor sağlammıdır onun endişesindeyimAdidas, The North Face, Nike, UGG, New Balance gibi markaların yasal satıcısından bahsediyorsun değil mi?