❌İndirim Bitti! GRATIS TÜM ÜRÜNLERDE GEÇERLİ 250 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞE %70 İNDİRİM (BEAUTY HARİÇ)

xRauf

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
444
1770967162581.webp

Ürünlerin %90 ını stoktan kaldırmışlar diğer ürünler de ya gereksiz şeyler ya dandik şeyler yada fiyatı şişirilip indirilerek %20 civarı bir indirim yapılmış.

Ürünlerin %90 ını stoktan kaldırmışlar diğer ürünler de ya gereksiz şeyler ya dandik şeyler yada fiyatı şişirilip indirilerek %20 civarı bir indirim yapılmış.
Sabah 8.30 da başlamış. Erken bitmiş olabilir

Ürün sayfasında stokta yok ama sepete ekleyip satın alabiliyorum?
Gratis
1770972225062.webp

Hocam sabah aldım mağazadan teslim şeklinde, stok bulunan mağazaları seçebiliyordum seçtim fakat hiç bir ilerleme yok siparişte.
Benim bildiğim tuzla deposundan o mağazaya geliyor öyle teslim alıyorsun. Ayrıca yoğunluğa bağlı 1-2 hafta sürebilir

Mağazadan al, internette pek stokları olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sabah aldım mağazadan teslim şeklinde, stok bulunan mağazaları seçebiliyordum seçtim fakat hiç bir ilerleme yok siparişte.
Evet genelde 10 günü buluyor gratis siparişleri asdjknjknadsx

Magazalarda geçerli mi acaba? Bir de 250tl üzeri alışveriş demiş ama mesela 250tl üzeri tek parça bir sey aldığımda indirim olacak mi yoksa 250tl üzeri bir ürün alıp da ek olarak bunu alirsam mi ( yani en az 2 adet ürün alirsam mi) indirim uygulayacak?
Eğer alacağınız ürünün indirim öncesi fiyat 250 tl ve üzeri ise direkt indirim uygulanıyor. Değil ise başka ürünler eklemeniz gereklidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,292
Üyeler
190,186
Son üye
ses7
Geri