❌İndirim Bitti! ZOTAC 5070-7500F-MSI PRO B840M-B -> 52.298,67 TL

Hocam son durumu bildiriyorum. Artık sinir stres oldum. Cumartesi ürün kargoya verildi pazartesi gelecek dendi. Ben iki adet 16gb ram satın almıştım. Fakat faturamda sadece 1 adet vardı. Aradım sordum ve dediler ki ne sipariş verdiyseniz o gelecek sıkıntı yok. Pazartesi kargoyu beklerken yeni bir kargo çıkışı bildirimi aldım. Kargom geldi sadece ssd gelmiş. Ramlerin çıkışı da olmamış yani sadece biri için işlem yapmışlar ikincisini dün arayıp işleme aldırdım. Farklı depolardan çıkış sağlanıyor diyorlar fakat 3 güne anca çıkış yapıyorlar böyle saçmalık olmaz ya. Cumartesi sadece ssd yola çıkmış, pazartesi de büyük ihtimalle ikinci fatura kestikleri anakart ve 1 tane ram yola çıktı. Daha ekran kartı , işlemci ve diğer ram ne zaman yola çıkacak ne olacak bilmiyorum. Çok berbat saçma sapan bir süreç yaşıyorum. Bir an önce kargodan kayıp bilgisini almak için bastırın hocam çünkü vatanda ki süreç de kargo kadar bekletecek sizi.
Hala kargo firması ile görüştüklerini söylüyorlar. Sürecin ilerlemesi için yapmami onerdigin bir şey var mı hocam? Yoksa bekleyeyim mi hala.

Arkadaşlar merhaba Vatandan gelen sistemi topladım ancak ekrana görüntü gelmiyor. Anakart üzerindeki cpu ışığı kırmızı vram ışığı sarı yanıyor.

işlemci amd 7500f
anakart msi pro 620m-e
ram XPG 16GB (1x16GB) Lancer Siyah RGB DDR5 6000MHz CL30 1.35V
ssd Crucial 480GB E100 Serisi
işlemci soğutucu COOLER MASTER HYPER 212 SPECTRUM V3 1x120mm ARGB Intel1851/ 1700/AM5 CPU Soğutucu
kasa XIGMATEK MASTER X II PRO SİYAH ODIN II 4x120mm RGB FANLI 750W 80PLUS MidT ATX GAMING KASA
ekran kartı ZOTAC GeForce RTX 5060 GAMING TWIN EDGE 8GB GDDR7 128Bit DLSS 4

rami farklı slotlara taktım olmadı. 10 dakika açık bekledim yine olmadı. İnternet araştırmalarım sonucu anakarta bios güncellemesi gerekli olduğu yazıyor bu sorunu yaşayanlarda ancak ben ekran gelmediği için bios a giremiyorum. Akşam vatan bilgisayara götürsem bakarlar mı?

Not: Kasada kontrolcü çıkmadığından işlemci soğutucu 3 pin kablo boşta duruyor. Birde kasa fanlarını direk psu ya bağladım.

Arkadaşlar merhaba Vatandan gelen sistemi topladım ancak ekrana görüntü gelmiyor. Anakart üzerindeki cpu ışığı kırmızı vram ışığı sarı yanıyor.

işlemci amd 7500f
anakart msi pro 620m-e
ram XPG 16GB (1x16GB) Lancer Siyah RGB DDR5 6000MHz CL30 1.35V
ssd Crucial 480GB E100 Serisi
işlemci soğutucu COOLER MASTER HYPER 212 SPECTRUM V3 1x120mm ARGB Intel1851/ 1700/AM5 CPU Soğutucu
kasa XIGMATEK MASTER X II PRO SİYAH ODIN II 4x120mm RGB FANLI 750W 80PLUS MidT ATX GAMING KASA
ekran kartı ZOTAC GeForce RTX 5060 GAMING TWIN EDGE 8GB GDDR7 128Bit DLSS 4

rami farklı slotlara taktım olmadı. 10 dakika açık bekledim yine olmadı. İnternet araştırmalarım sonucu anakarta bios güncellemesi gerekli olduğu yazıyor bu sorunu yaşayanlarda ancak ben ekran gelmediği için bios a giremiyorum. Akşam vatan bilgisayara götürsem bakarlar mı?

Not: Kasada kontrolcü çıkmadığından işlemci soğutucu 3 pin kablo boşta duruyor. Birde kasa fanlarını direk psu ya bağladım.
İşlemci sogutucu baglımı degilmi?
3 pin bosta demişsin.
Cpu kabloları akart üst taktın mı?
Cpu yu dogru sekilde akart sokete oturtup taktın vs vs..

monitör kablosu anakarta takılı olmasın:)

Monitör ekran kartına takılı display ve hdmi 2 sini de denedim.
işlemci soğutucuda 2 kablo var 1. cpu fan soketine takılan birde argb kontrolü yapmak için argb soketine takılan 3 pin 4v kablo. Bu anakartta 4v yokmuş 12v var. kontrolcüde olmadığı için ben onu boş bıraktım soğutucu dönüyor ama renkleri değiştiremeyeceğim.
cpu yu üçgene denk gelecek şekilde taktım üst bantını da söktüm.
Vatana götürsem şubede bakarlar mı?

Monitör ekran kartına takılı display ve hdmi 2 sini de denedim.
işlemci soğutucuda 2 kablo var 1. cpu fan soketine takılan birde argb kontrolü yapmak için argb soketine takılan 3 pin 4v kablo. Bu anakartta 4v yokmuş 12v var. kontrolcüde olmadığı için ben onu boş bıraktım soğutucu dönüyor ama renkleri değiştiremeyeceğim.
cpu yu üçgene denk gelecek şekilde taktım üst bantını da söktüm.
Vatana götürsem şubede bakarlar mı?
tabii ki bakarlar, göndermeden önce görüntü alıyorlar diye biliyorum o yüzden bios problemi değildir.

Hocam bugün vatanı aradım kargo firması kayıp olduğunu iletmiş yeniden gönderim sağlayacaklarmış. Yarın kargoya yeniden verecekler. Sizde durum nedir?
Ben bu kargo firmalarını seveyim. Hasarlı leş gibi kutuyla geldiği için kabul etmediğim ekran kartım hala ilimdeki bana teslimat çıkartan şubede bekliyormuş. Ayın 16sından beri... Söyleyeceklerim bu kadar. Dünyanın bir ucundan geliyor bu ürünler bir sıkıntı olmuyor. Ülke içinde bi ekran kartını teslim edip içinden çıkamadılar. Birisi kargoyu kaybeder 15 gün ona beklerim birisi hasarlı getirir 1 hafta ona beklerim. Teslim edildi tekrar çıkışı yapıldı derken 25 günü kesin bulacak bu iş. 1 ay içinde teslim alabilirim umarım.:kizginpeepo:
arkadaşlar sizlerde bi güncelleme var mı? bana halen aynı şeyleri söylemeye devam ediyorlar 1.5 ay oldu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,752
Üyeler
190,264
Son üye
Teknokiler
Geri