Steam hesabım çalınmış 15bin tl gitti yardım

iFourveyn

80+
Reaksiyon skoru
120
Sabah uyandım maile bir kaç tane bildirim gelmis steam hesabımdan başka hesaplara hediye gönderilmemiş 250-300 dolar arasında bir şey iş bankası kullanıyorum daha para çekilmemiş fakat uygulamada gözüküyor ne yapmalıyım acil yardım

Steam desteğe yazacaksın. Kredi kartı üzerinden işlem yapılmışsa provizyondadır. İptal edebiliyorsun diye biliyorum.

cookie virüsü yemiş olabilirsin. tarayıcından başka hesaplarına da girmiş olabilirler tarayıcından çerezleri temizle sonrasında hesaplarının şifresini değiştir

Steam desteğe yaz iadesi yapılır diye tahmin ediyorum ama önce işlemin senin olmadığını kanıtlaman lazım. Biraz daha uğraştırıcı işlem.
Hem iş bankasını arayıp kartları iptal ettirdim sonrada Steam desteğe talep yolladım kart iptal ettirmek iadede sorun yaşatmaz değil mi

Hem iş bankasını arayıp kartları iptal ettirdim sonrada Steam desteğe talep yolladım kart iptal ettirmek iadede sorun yaşatmaz değil mi
Senden karyın senin olduğuna dair kanıt isteyebilirler ve fatura vs. elinde varsa sorun olmaz diye düşünüyorum.Karrı iptal etmektense int alışverişine kapatmak daha mantıklıydı.

Senden karyın senin olduğuna dair kanıt isteyebilirler ve fatura vs. elinde varsa sorun olmaz diye düşünüyorum.Karrı iptal etmektense int alışverişine kapatmak daha mantıklıydı.
Uygulama giriş şifresi sıfırlandı yeni şifre için bankamatikten alabilirsiniz dediler bankamatiğe taktım kartı yuttu ben bu uygulamaya girmek için nasıl şifre alıcam ha şuan kart yok

Bankadan harcama itirazı mı yoksa steam destekteb mi daha hızlı sonuçlanıp iade alabilirim

Bankadan harcama itirazı mı yoksa steam destekteb mi daha hızlı sonuçlanıp iade alabilirim
iade için banka daha hızlı olacaktır ama unutma steam hesabın banlanabilir, banı açmak içinde kullandığın kartın bilgilerini felan unutma yeterli olacaktır.

Bankayla görüş direkt paranı geri alabilme şansın var çünkü

Bankayla görüş direkt paranı geri alabilme şansın var çünkü
Banka uygulama üzerinden itiraz talebi oluşturun diyor fakat itiraz talebine girdiğimde o harcamalar gözükmüyor para daha düşmedi blokede nasıl itiraz edebilirim ?

Banka uygulama üzerinden itiraz talebi oluşturun diyor fakat itiraz talebine girdiğimde o harcamalar gözükmüyor para daha düşmedi blokede nasıl itiraz edebilirim ?
Görüş müşteri hizmetleri ile durumu görülmediğini söyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,678
Üyeler
190,784
Son üye
Cahiturkan
Geri