YouTube ekranı tam ekran olmuyor Kafayı yicem Lütfen yardım

Maalesef bende hala aynı...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya gerçekten şu son zamanlarda youtube da çok sıkıntılar yaşamaya başladım demekki genel bir premium kullanıcılarında bir soru oluştu.

Demekki genel bir premium kullanıcılarında sorun oldu bunu geri bildirimde bulunursanız memnun olurum belki düzeltirler.
eklentilerden
şuna bakabilirsiniz

premium kullanmıyorum ben dostum başka tarayıcıda sorun yok ama chrome da oluyor nedense
Aynı tarayıcıda premium hesapta tam ekran olmuyor premium olmayan hesapta tam ekran oluyor opera gx kullanıyorum. Değişik bir şey.

bende aynı dertten muzdaribim knk böyle saçma bişey görmedim
Merhaba arkadaşlar, üç tane hesabım var ve sadece birinde bu sorunu yaşıyorum. Videoyu tam ekrana aldığımda meraklısı için istatistikler kısmını açtığımda ekte paylaşmış olduğum şekilde bir sorun yaşıyorum. Diğer iki hesabımda böyle bir sorun yok. Sadece tek bir hesabımda böyle bir sorun var. Bu sorunun nasıl düzeltileceğini bir türlü çözemedim. Lütfen yardım eder misiniz?
ses yükseltici eklenti kurulu mu

Aynı tarayıcıda premium hesapta tam ekran olmuyor premium olmayan hesapta tam ekran oluyor opera gx kullanıyorum. Değişik bir şey.
Bende de aynı durum var.

ses yükseltici eklenti kurulu mu
hayır bütün eklentileri sildim çözülürmü diye ama nafile olmadı diğer başka yöntemler de denedim ama olmadı.

Microsoft edge den de denedim yine aynısı premium hesapta tam ekran olmuyor normal hesaplarda tam ekran oluyor.

Bi de bende şey sorunu başladı kendi kendine 5 saniye sonra video geçiyor bu nasıl bir saçmalıktır :D

Microsoft edge den de denedim yine aynısı premium hesapta tam ekran olmuyor normal hesaplarda tam ekran oluyor.

Bi de bende şey sorunu başladı kendi kendine 5 saniye sonra video geçiyor bu nasıl bir saçmalıktır :D
O bir kere bende de oldu dedim noldu acaba yanlışlıklamı bastım ama elim mouse ta değildi sıkıntılar var ama hadi hayılısı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,190,085
Üyeler
188,873
Son üye
Wesleyxzq
Geri