15 yaşında wax kullanılırmı?

Her gün kullanmak bana göre pek sağlıklı olmayabilir ama iki günde bir kullanırsan bir problem olmaz bence. Her gün kullanacaksan saç spreyi kullanman daha makul olur.

Öncelikle merhaba, 15 yaşındayım ve genetikte saç dökülmesi yok. Saçım çok düz ve şekil almıyor bu yüzden haftada 3 4 kez ya da her gün wax veya saç köpüğü sürsem sürdüğüm günün akşamında da yıkasam, saçım çok dökülür mü?
2 kezden fazla sürme

Öncelikle merhaba, 15 yaşındayım ve genetikte saç dökülmesi yok. Saçım çok düz ve şekil almıyor bu yüzden haftada 3 4 kez ya da her gün wax veya saç köpüğü sürsem sürdüğüm günün akşamında da yıkasam, saçım çok dökülür mü?
Hocam normal şartlarda wax saç dökmez seyreltmez ama bu saçın genetik yapısına bağlı

saç işi genetik işi, genetikte kellik varsa ne kadar dikkat etsende dökülür. abartmadan sürmekte hiçbir sakınca olacağını düşünmüyorum brom.

kanka tamamen genetik işi 19 yasındayım fön makinesı dahi kullanmadım dokulmesın diye, ama su an saclarım cok seyrek. Takma cok kafana dusunme relax ol

akşam yatmadan saçını yıka özellikle saç dökülmesi genetik şapka vs fazla giyme şapka vs aşırı giymek saç döker

aksam yatmadan sacını yıka bişey olmaz 1 sene kullandım hicbisey olmadı

Geri