Sucuklumen42
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 178
4000 bandında max aklımda bu model var veya mchose s9 pro sizce hangisi
Pro modelini al ultraya gerek yok4000 bandında max aklımda bu model var veya mchose s9 pro sizce hangisi
İkiside aynımı ve mchose s9 pro nası sizce hangisiPro modelini al ultraya gerek yok
Mchose deneyimlemedim açıkcası çok duymadım. N9 kullanan arkadaşlarım çok memnun kaldılar o yüzden N9 önerebilirim. Ödeme kısmında Conlife kodu ile kargo bedava geliyo bilgin olsun kralİkiside aynımı ve mchose s9 pro nası sizce hangisi
Tamamdır teşekkür ederim proyla ultra arasında fark yok sanrm pro alırımMchose deneyimlemedim açıkcası çok duymadım. N9 kullanan arkadaşlarım çok memnun kaldılar o yüzden N9 önerebilirim. Ödeme kısmında Conlife kodu ile kargo bedava geliyo bilgin olsun kral
Öyle abartılı fark yok pro al kankaTamamdır teşekkür ederim proyla ultra arasında fark yok sanrm pro alırım
Proda kronik cızırtı sorunu var diyorlar doğru mu bu n9 ultradada ayni sorun var miÖyle abartılı fark yok pro al kanka
Yani duydum sorun yaşayanları ama ben ve çevremdekiler hiç bir sorun yaşamadık hocamProda kronik cızırtı sorunu var diyorlar doğru mu bu n9 ultradada ayni sorun var mi
Eğer yaşarsam yapabilecegim birsey varmi pekiYani duydum sorun yaşayanları ama ben ve çevremdekiler hiç bir sorun yaşamadık hocam
Driver üzerinden halledilirEğer yaşarsam yapabilecegim birsey varmi peki