Gigabyte MO27Q28G 4.Nesil Tandem Oled Monitör Kullananlar Topluluğu

Güncelleme 8 şubat itibariyle F07 firmware yayınlandı. bu güncelleme ile Hypernits özelliği eklendi.

Hypernits sadece HDR Peak 1500 profili seçildiğinde OSD üzerinden aktif hale getirebilirsiniz.
  • HyperNits Technology — Detay kaybı olmadan %30’a kadar daha parlak HDR vurgular
HyperNits, parlaklığı dinamik olarak ayarlayan, EOTF eğrisini yeniden şekillendiren, vurguları kırpmadan parlaklığı %30'a kadar artıran uyarlanabilir bir algoritma kullanan yeni bir HDR ayar özelliğidir, Bu özellik aktif edildiğinde parlaklık, “Yüksek” modda yüzde 30’a kadar, “Orta” modda ise yüzde 20’ye kadar artırılabiliyor. Özellikle HDR içeriklerde ve aydınlık ortamlarda bu artış fark edilir bir avantaj sağlıyor.

o202601081810565600.webp

ilginç mat kaplamamı sökülmüş, yada panel mi çerçeveden ayrılmış, böyle bir durumda servislik bir durum olabilir.
Şöyle yükledim videoya mutlaka bakmanızı istiyorum herkes baksın. Panel çerçeveden ayrılmış bence mat kaplama değil bu hareket eden. Ayrıca ürünü satın aldığım yere gönderdim. İade edecek gibiler inanın artık midem bulandı bu markadan

Şöyle yükledim videoya mutlaka bakmanızı istiyorum herkes baksın. Panel çerçeveden ayrılmış bence mat kaplama değil bu hareket eden. Ayrıca ürünü satın aldığım yere gönderdim. İade edecek gibiler inanın artık midem bulandı bu markadan
panel bence yerine tam oturtulmamış, ilginç şekilde kalite kontrolden de geçmiş iade etmeniz iyi olmuş klasik üretim hatası

panel bence yerine tam oturtulmamış, ilginç şekilde kalite kontrolden de geçmiş iade etmeniz iyi olmuş klasik üretim hatası
İade olur mu bilmiyorum ama her halükarda ben uğraşırım bunlarla. LG ultragear gx7 27 inç 480hz oled siparişi verdim umarım bu üründen de pişman olmam

Geri