TheDarkKnight
80+
- Reaksiyon skoru
- 233
Güncel edit: KAÇIRANLARA TEKRAR STOKLARDA
GEÇEN SEFER BİRÇOK ARKADAŞ FAYDALANMIŞTI. ALAMAYANLAR OLMUŞTU.
Not: ilk indirimde 17k fiyat ile girmişti. İkinci indirimde 18k civarındaydı. Bu 3. Tur oluyor.
600epey koduyla tekrar indirimde. Ara ara takip etmek gerekiyor stok bitsede. Aklınızda bulunsun arkadaşlar. Peşin fiyatına bazı kredi kartlarına 2-3-4-6 taksit avantajı da var. Piyasanın yarı fiyatına geliyor.
Alanlar kadar alamayıp kaçıranlar üzülenler olmuştu. Şimdi sizin zamanınız hadi bakalım. Herkesi 4 tb ssd sahibi yapıyoruz

Ben ilk indirimde 17k'dan almıştım. Teslim aldım ürünü. Düz model olarak satılmasına rağmen soğutuculu geldi. Ekstra daha indirimli oldu. Konu içinde diğer alan arkadaşlara da soğutuculu gitmiş. Bilginize
ÜRÜN TESLİMİ SONRASI İNCELEME: Merak eden/aklında soru işareti olan arkadaşlar için, ürünü taktım ve test ettim. Samsung magician yazılımıyla da baktım. Orijinal olduğunu teyit etti. Hız testleri olması gerektiği gibi. Üzerine 3 tb'tan fazla veri yazdım. Sıkıntısız halletti. Konu içerisinde alan diğer arkadaşlar da aynı şekilde teyit ettiler 
PTTAVM : (600epey koduyla)
Aynı satıcının çiçeksepeti mağazası da var. Buraya da bakabilirsiniz. Zaman zaman burada da indirime giriyor.
ÇİÇEKSEPETİ:
Not: ilk indirimde 17k fiyat ile girmişti. İkinci indirimde 18k civarındaydı. Bu 3. Tur oluyor.
Alanlar kadar alamayıp kaçıranlar üzülenler olmuştu. Şimdi sizin zamanınız hadi bakalım. Herkesi 4 tb ssd sahibi yapıyoruz
Ben ilk indirimde 17k'dan almıştım. Teslim aldım ürünü. Düz model olarak satılmasına rağmen soğutuculu geldi. Ekstra daha indirimli oldu. Konu içinde diğer alan arkadaşlara da soğutuculu gitmiş. Bilginize
PTTAVM : (600epey koduyla)
Aynı satıcının çiçeksepeti mağazası da var. Buraya da bakabilirsiniz. Zaman zaman burada da indirime giriyor.
ÇİÇEKSEPETİ:
Son düzenleme: