Diğer ihtimal ne ki aklınızda kiEğer satıcı yazarsa buraya yazın bende iptal edeceğim
Diğer bir ihtimal yok nereden çıkardınız bunu lütfen benimle daha fazla konuşmayın sizinle tartışmaya girme niyetim yok kendinize kavga edecek başkasını bulun anlaştık mıDiğer ihtimal ne ki aklınızda ki
sen özelinde değil herkes aynı şeyi yazmışta merak ettim gerçekten. herkes satıcı yanlış fiyat derse iptal ederim demiş. yani başka ihtimal ne olabilirDiğer bir ihtimal yok nereden çıkardınız bunu lütfen benimle daha fazla konuşmayın sizinle tartışmaya girme niyetim yok kendinize kavga edecek başkasını bulun anlaştık mı![]()
Çok düşünüyorsun ne kafa ütüledin sen her şeye ihtimalleri hesaplayıp yazıyorsun galiba ne yoruyorsundur şimdi...sen özelinde değil herkes aynı şeyi yazmışta merak ettim gerçekten. herkes satıcı yanlış fiyat derse iptal ederim demiş. yani başka ihtimal ne olabilir11 bin liralık tvnin panelini çindeki üretici bu paraya mal edemiyordur.
Yoo duruyor hâlâİptal etmiş siparişleri![]()
hadi thhye koş iptal olmuş seninki belki 3-5 kar edersinÇok düşünüyorsun ne kafa ütüledin sen her şeye ihtimalleri hesaplayıp yazıyorsun galiba ne yoruyorsundur şimdi...