❌İndirim Bitti! Next YE-43020GG4 43 TELEVİZYON 1.439 TL

Ben çok alan kişi olduğunu düşünmüyorum dediğim gibi muhtemelen pttavm'nin e-ticaret payı %5 bile değildir. Ben paylaşma fikrim maksimum 20 tane stok olur diye düşünüp paylaşıp arkadaşlar da yararlansın diye düşünüp paylaştım. Satıcı herhalde 10k stok girince stok bitmedi ben bu kadar fazla girdiğini bilseydim paylaşmadım ama ne kadar stok girdiğini nerden bilebilirdim hocam.
Yok seni suçlamıyorum zaten , sadece ceza yese ne olacak yazdığın için ona binaen yazdım

Satıcıda ayrı bir sorunlu, ampul resmi koyup splinter satıyor. Splinter diye alsan ampul gelecek, ampul diye alsan splinter gelecek :D

1771323982226.webp

çok alan var komisyonu çok düşük genelde daha uygun fiyata satıyor ben de kullanıyorum , ceza yese ne olacak gibi bir düşünce yerine gelmeyecek bir ürünü almamak daha mantıklı bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet hazırlanıyor aşamasının da belirli süresi var sonrasında otomatik iptale düşüyor

Gelmeyeceğini bile bile almak ve satıcının da ceza puanı yiyeceğini bilmek evet garip , siz bir fiyat hatası yapsanız ve bir sürü kişi bile bile alsa o zaman böyle düşünmezsiniz bence
bide şöyle düşünmek gerek yur dışında 1 tl olan cihaz bizde 4 tl , 1tl vergi koysan max 2.5 tl oluyor yani bizi düşünmeyeni bizim düşünmemiz hatalı

Açık hatadan dolayı bi sonuç çıkmaz ki mahkeme satıcıyı haklı bulmaz mı?Ürünün piyası fiyatı belli zaten
herkes dava ederse satıcı zorunlu olarak hepsini verir cidden ülke böyle işliyor

Thh metni olarak Satıcı aldığım ürünü tarafıma göndermemiştir bu sürede diğer kampanyaları kaçırmamam sebep olmuş ve maddi zarara yol açmıştır gereğini yapılmasını ve mağduriyetimin giderilmesini rica ederim dersseeem ne olur özür olarak 2 tane tv gelir mi

bide şöyle düşünmek gerek yur dışında 1 tl olan cihaz bizde 4 tl , 1tl vergi koysan max 2.5 tl oluyor yani bizi düşünmeyeni bizim düşünmemiz hatalı

herkes dava ederse satıcı zorunlu olarak hepsini verir cidden ülke böyle işliyor
Öncelikle verdiğin örnek abartılı bir örnek , yurt dışında 1 lira ise bizim ülkemizde 2 ya da 2 buçuk liradır o da maksimum olacak şekilde. Birde yurt dışı satıcıların masraflarıyla bizim ülkemizde ki satıcıların masrafları bir değil . Birde kazıklasa bile , zaten beni kazıklayanı ben de kazıklayabilirim düşüncesi yanlış bence. Satıcı olması gerekenden çok daha yüksek fiyattan satıyorsa alınmaz tepki koyulur bu kadar . Benim düşüncem bu şekilde

Benim daha iptal olmamış ama ben edicem. Düşündüm de biraz da bizim satıcıları düşünmemiz gerekiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,853
Üyeler
189,171
Son üye
cage*
Geri