Yardım Bilgisayar açılmıyor. Ekran Takılı kaldı??

Halsiz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
5,629
Yeni şimdi bilgisayarı açtım ekran böyle kaldı hiç bi tuş çalışmıyor basıyorum f2 delete felan 4 kere yeniden baaslattım hala değişen bişeyy yok noldu buna
IMG_20260217_144606.webp

Neyi var hocam stres oldum bozulmasın yaw
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar yardım edin Forum ahalisi moderatör nerdesiniz lan

Anakartınız nedir?

CMOS reset atın bence bi öncelikle. O da olmazsa detayına inilir.

Daha kötü olmaz demi hocam bak deniyorum 😅 denedikten sonra geri dönüşüm sağlıycam
Hocam bu direk bios resetliyo olabilcek en kötü şey bios üzerinden fan ayarı falan yaptıysanız ya da expo ayarı yaptıysanız onlar gider. Genelde bilgisayarından hiç ekran gelmeyenler ya da biosta bazı ayarları hatalı yapıp bilgisayarı açamayanlar için en önerilen şey cmos reset özelliğidir. Yapmadan önce durumunuzu anlatıp bu çözüm işe yarar mı diye gpt ye ya da gemini ye sorun. Yapılacak yanlış bi haraketten mesul değilim :) Dip not olarak geçeyim.

Hocam bu direk bios resetliyo olabilcek en kötü şey bios üzerinden fan ayarı falan yaptıysanız ya da expo ayarı yaptıysanız onlar gider. Genelde bilgisayarından hiç ekran gelmeyenler ya da biosta bazı ayarları hatalı yapıp bilgisayarı açamayanlar için en önerilen şey cmos reset özelliğidir. Yapmadan önce durumunuzu anlatıp bu çözüm işe yarar mı diye gpt ye ya da gemini ye sorun. Yapılacak yanlış bi haraketten mesul değilim :) Dip not olarak geçeyim.
Tamamdır hocam tşk

ssd yi çıkarıp açarmısın
cmos işe yaradı mı
ram in sarı yerlerini silgi ile hafif silip farklı bir sokete takın
Cmos işe yaramadı hocam gene ekranda takılı kalıyor şimdi ssd çıkarıp takmayı deniyim

Geri