en dandik ürün bana göreArkideşler macun aldım da ilk defa gördüm bu kutuyu orijinal mi bu
Satıcı Hepsiburada
en dandik ürün bana göreArkideşler macun aldım da ilk defa gördüm bu kutuyu orijinal mi bu
Satıcı Hepsiburada
Çokta zor değil sürmesi. Tam emin değilim ama bu biraz eskiye göre daha katıysa laptoplarda da iş yapar.Orjinal. Pump out olmasın diye kömür gibi katı![]()
Eski mx6 nin 2 katı koyu bende var eksi mx4 le aynı neredeyse...Çokta zor değil sürmesi. Tam emin değilim ama bu biraz eskiye göre daha katıysa laptoplarda da iş yapar.
Kanka 3 4 tüp mx6 bitirmişimdir hiç böyle mx6 görmedim ben mx 4 sürdüm geçtimpump out olmamasi icin boyle zaten
Aşırı katı mx4 sürdüm geçtim uğraşılmaz bunla işlemci de i5 14400 f uzun işlemci olmuyor ryzen olsa neyse deÇokta zor değil sürmesi. Tam emin değilim ama bu biraz eskiye göre daha katıysa laptoplarda da iş yapar.
Mx4 sürdüm geçtim iade etcemHava soğuk belki sertleşmiştir, biraz tavada ısıt![]()
Tamamına sürülmüyor soğutucuyu kapattım geri açtım macun yok olmuş gitmişSürmüşsün zaten kullan sıcaklık durumuna göre karar verirsin.
Valla kanka kaç tane mx 6 aldım böylesini görmedim benOrjinal. Pump out olmasın diye kömür gibi katı![]()
Bastırmazsan sür sürebilirsen işlemcinin yüzeyinde buz pateni yapıyor macunViskoz macunlar daha farklı şekilde uygulanıyor ne kadar bastırırsan o kadar topaklanırlar.
Evet kayıyor dediğin gibi. Anlattığın harfiyen doğru. Orijinal yeni model mx-6. Yani ben çok takmıyorum. Sıcaklık değeri memnun ettiği için gerisi önemli değil tabii kişiden kişiye göre değişir. Nasıl rahat edebiliyorsan öyle yapman doğru olur.Bastırmazsan sür sürebilirsen işlemcinin yüzeyinde buz pateni yapıyor macun
neyse dursun bakalım yeni anakartım geldi onu deniyorum sıvı soğutucu yerine idarelik taktım h610 ile 4 ghz geçmedi işlemci b760 aldım gigabyte bakalım ne olacakEvet kayıyor dediğin gibi. Anlattığın harfiyen doğru. Orijinal yeni model mx-6. Yani ben çok takmıyorum. Sıcaklık değeri memnun ettiği için gerisi önemli değil tabii kişiden kişiye göre değişir. Nasıl rahat edebiliyorsan öyle yapman doğru olur.
neden benim önceden aldıklarım normal sıvı kıvamdaydı o zaman bu böyle taş gibiEvet kayıyor dediğin gibi. Anlattığın harfiyen doğru. Orijinal yeni model mx-6. Yani ben çok takmıyorum. Sıcaklık değeri memnun ettiği için gerisi önemli değil tabii kişiden kişiye göre değişir. Nasıl rahat edebiliyorsan öyle yapman doğru olur.
Hatalı sürüyorsun bu yüzden kayıyor, gereğinden fazla bastırırsan spatulaya da yapışıyor hızlı çekersen de işlemcinin yüzeyine yapışmıyor. Bu videodaki macun da viskoz bir macun rehber video çekme gereği duymuşlar bu yüzden ve nasıl sürmen gerektiğini anlatıyorKanka 3 4 tüp mx6 bitirmişimdir hiç böyle mx6 görmedim ben mx 4 sürdüm geçtim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aşırı katı mx4 sürdüm geçtim uğraşılmaz bunla işlemci de i5 14400 f uzun işlemci olmuyor ryzen olsa neyse de
Mx4 sürdüm geçtim iade etcem
Tamamına sürülmüyor soğutucuyu kapattım geri açtım macun yok olmuş gitmiş
Valla kanka kaç tane mx 6 aldım böylesini görmedim ben
Bastırmazsan sür sürebilirsen işlemcinin yüzeyinde buz pateni yapıyor macun
sürmeyeceksin çarpı şeklinde sıkacaksın işlemcinin üstüne sonra soğutucuyu kapatacaksınSahte muhtemelen adamlar macun diye beton yollamış sürülmüyor arctic in kendi sayfasında bile yumuşak akışkan kıvamı var bu bildiğin beton adam öpüyorlar sistem toplucaz gece gece deli oldum yine varya sinirden telefonu ısırcsm 500 tl de para verdim lanet şete
Al bak top oluyor macun böyle mi olur