🔥İndirim SAMSUNG Oled G6 500HZ öğrenci mağazasında 34.475,00 TL

27.999 TL ye 27" Odyssey OLED G6 G61SD 2K 240 Hz modeli var. Eğitim indirimi ile 22.400 falan geliyor galiba.

Milletin geçen yaz 16 bin TL ye aldığı model değil mi bu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir süredir Samsung sitesinden 34 inç ultra geniş G8 oled monitörü takip ediyorum. Stokta hiç göremedim. Alan, deneyen var mı acaba.

34" Odyssey OLED G8 G85SD WQHD modeli
İlk neslini kullandım bir süre, mini hdmi portlu olanı. Sanırım sitede gözüken model yeni nesil ürün.

Deneyim olarak gayet iyiydi. Çok agresif olmayan bir kavisli var. 21:9 oyun ve içeriklerde keyifli bir model. Benim satın aldığım ilk nesil qd oled panel olduğu için metin netliği fena olmasa da fark edilebilir renk saçaklanması vardı font kenarlarında. Şuan satılan modellerin paneli güncellendi mi bilmiyorum.

165hz'i artık bırakmalı mıyım? 240'a geçsem 4 sene daha idare etse, sonra 360 yapsam ve daha sonra 500hz... Bunun için tahmini 10 senem var gibi :) CS 2 oynuyordum ama artık pek rekabete kendimi veremiyorum, bıraktım. Sadece hikayeli oyunlar oynuyorum o yüzden. Ekran kartım 60FPS anca veriyor artık The Last of Us 2 mesela. Ekran kartını güncelleyemeyeceksem 120hz'e geri dönmeyi düşünmeliyim belki de...

27.999 TL ye 27" Odyssey OLED G6 G61SD 2K 240 Hz modeli var. Eğitim indirimi ile 22.400 falan geliyor galiba.

Milletin geçen yaz 16 bin TL ye aldığı model değil mi bu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir süredir Samsung sitesinden 34 inç ultra geniş G8 oled monitörü takip ediyorum. Stokta hiç göremedim. Alan, deneyen var mı acaba.

34" Odyssey OLED G8 G85SD WQHD modeli
Yazdığınız 2 modele de sahibim, oyunları 34 inç olan oynuyorum gündelik işler ve videoları 27 inç olanda hallediyorum

Yazdığınız 2 modele de sahibim, oyunları 34 inç olan oynuyorum gündelik işler ve videoları 27 inç olanda hallediyorum
Teşekkürler cevap için. Hocam sizin aldığınız dönemde 2 model arasında ciddi fiyat farkı var mıydı ?

Şuan 27 inç modeli ikinci elde 25 civarı. Ancak 34 inç olan modele 30 bin TL üstü yazıyorlar.

Ayrıca oyun için tavsiyeniz 34 inç olan mi ? Hikayeli oyunlar, Battlefield 6, strateji oyunları vs oynuyoruz biz

Teşekkürler cevap için. Hocam sizin aldığınız dönemde 2 model arasında ciddi fiyat farkı var mıydı ?

Şuan 27 inç modeli ikinci elde 25 civarı. Ancak 34 inç olan modele 30 bin TL üstü yazıyorlar.

Ayrıca oyun için tavsiyeniz 34 inç olan mi ? Hikayeli oyunlar, Battlefield 6, strateji oyunları vs oynuyoruz biz
27 inç olanı 16k gibi bir fiyata almıştım, 34inç olanda 23 bin TL. Hikayeli oyunları bir kez WQHD ile oynadığınızda bir daha düşük inç monitörde oynayasınız gelmiyor. Ama FPS oyunlarında kesinlikle 27inç olan ile oynamak daha iyi oluyor benim düşüncem.

merhabalar, ürüne stoklarda mı ve fiyatı halen güncel mi diye kontrol edebilir misiniz?
Stokta.
1771371300017.webp

Dostlarım farklı konu ama biri samsung m7 43 inç monitör bakabilir mi kamu indirimi ile icrada arkadaş var fiyatı iyiyse rica ediyim.

Geri