İNTERNET 5MB DAN 40MB İNDİRMEYE ÇIKTI NEDEN

keşke bizim nette de böyle şeyler olsa :D ama böyle bir olayı ilke kez duydum şanslısın bence :D

korkutucu fatura çok gelirse anlaşılır
ama bigilendırme yapılmadı biimyorum babamda emin konuştu
hatırlar faturaya yansıtırlarsa itiraz edebiliriz belki ama neyse gelecek ay buraya unutmazsam
bilgilendırme yaprım hız devam ediyorsa hemde aynı fiyatsa

format attım internet hızlıyken pcye valo lol 40 dakkada indi rdr2 sadece 1 saate indi

40MB/sn VDSL olmaz Fiber %100
40MB demek 320mbps falan demek Türkiye de en baba VDSL ile 125 falan alırsın altyapıyı sen falan çeksen anca 150-180 olur onları da zaten sağlayıcılar vermiyor.

Muhtemelen geçici süreyle hızı arttırmışlar babasına söylemişlerdir de unutmustur vb.

Turkcell de bazen yapıyordu ben 500 kullanırken 1000 yapıyolardı
Zaten 40MB değildir onun da hızı 1000Mbps olmuştur da ekipman o hızı kaldırmıyordur.

Eğer altyapıyı değiştirip fibere geçirdilerse olabilir. Aynı durumu arkadaşımda yaşadı. Vdsl kullanıyodu saniyede 1.5 - 2MB falan alıyodu. Altyapı yeniledikten sonra hızı falan yükseldi daha stabil oldu. Türknette falanda benzer muhabbet bulunmakta eğet altyapı değişirse direk internet hızı artıyor. Altyapı sorgulamadan adresinizi sorgulayın. Fiber çıkarsa altyapı değişikliği kaynaklıdır. Zaten fiber olsaydı 4mb paket vermezlerdi. Fiber altyapıda en az 30-40mb hızlar veriyolar.

Eğer altyapıyı değiştirip fibere geçirdilerse olabilir. Aynı durumu arkadaşımda yaşadı. Vdsl kullanıyodu saniyede 1.5 - 2MB falan alıyodu. Altyapı yeniledikten sonra hızı falan yükseldi daha stabil oldu. Türknette falanda benzer muhabbet bulunmakta eğet altyapı değişirse direk internet hızı artıyor. Altyapı sorgulamadan adresinizi sorgulayın. Fiber çıkarsa altyapı değişikliği kaynaklıdır. Zaten fiber olsaydı 4mb paket vermezlerdi. Fiber altyapıda en az 30-40mb hızlar veriyolar.
VDSL den fibere geçtiyse haberi olmaması imkansız birinin kurması lazım + ONT cihazı falan gelecek

sorguladım şimdi ama yok diyor
1771405859726.webp

VDSL den fibere geçtiyse haberi olmaması imkansız birinin kurması lazım + ONT cihazı falan gelecek
Eğer toki gibi büyük apartmanda yaşıyorsa mümkün olabiliyor. Nadirde olsa kirada oturan veya ev sahibine haber verilmeden yapıp gidiyolar. Dediğim gibi bizim arkadaş benzer durum yaşadı haber vermeden altyapı yenilemişlerdi.

Screenshot_318.webp

Geri