RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 50,071
Online işlemlerde gözükür bu durum TT' nin vardır online işlemlerigelecek ay aceba çokmu girer fiyatı artıtırlarmı sence
Online işlemlerde gözükür bu durum TT' nin vardır online işlemlerigelecek ay aceba çokmu girer fiyatı artıtırlarmı sence
Zaten 40MB değildir onun da hızı 1000Mbps olmuştur da ekipman o hızı kaldırmıyordur.40MB/sn VDSL olmaz Fiber %100
40MB demek 320mbps falan demek Türkiye de en baba VDSL ile 125 falan alırsın altyapıyı sen falan çeksen anca 150-180 olur onları da zaten sağlayıcılar vermiyor.
Muhtemelen geçici süreyle hızı arttırmışlar babasına söylemişlerdir de unutmustur vb.
Turkcell de bazen yapıyordu ben 500 kullanırken 1000 yapıyolardı
evet 280 300 arası mbps değişiyorZaten 40MB değildir onun da hızı 1000Mbps olmuştur da ekipman o hızı kaldırmıyordur.
VDSL den fibere geçtiyse haberi olmaması imkansız birinin kurması lazım + ONT cihazı falan gelecekEğer altyapıyı değiştirip fibere geçirdilerse olabilir. Aynı durumu arkadaşımda yaşadı. Vdsl kullanıyodu saniyede 1.5 - 2MB falan alıyodu. Altyapı yeniledikten sonra hızı falan yükseldi daha stabil oldu. Türknette falanda benzer muhabbet bulunmakta eğet altyapı değişirse direk internet hızı artıyor. Altyapı sorgulamadan adresinizi sorgulayın. Fiber çıkarsa altyapı değişikliği kaynaklıdır. Zaten fiber olsaydı 4mb paket vermezlerdi. Fiber altyapıda en az 30-40mb hızlar veriyolar.
sorguladım şimdi ama yok diyorEğer altyapıyı değiştirip fibere geçirdilerse olabilir. Aynı durumu arkadaşımda yaşadı. Vdsl kullanıyodu saniyede 1.5 - 2MB falan alıyodu. Altyapı yeniledikten sonra hızı falan yükseldi daha stabil oldu. Türknette falanda benzer muhabbet bulunmakta eğet altyapı değişirse direk internet hızı artıyor. Altyapı sorgulamadan adresinizi sorgulayın. Fiber çıkarsa altyapı değişikliği kaynaklıdır. Zaten fiber olsaydı 4mb paket vermezlerdi. Fiber altyapıda en az 30-40mb hızlar veriyolar.
Eğer toki gibi büyük apartmanda yaşıyorsa mümkün olabiliyor. Nadirde olsa kirada oturan veya ev sahibine haber verilmeden yapıp gidiyolar. Dediğim gibi bizim arkadaş benzer durum yaşadı haber vermeden altyapı yenilemişlerdi.VDSL den fibere geçtiyse haberi olmaması imkansız birinin kurması lazım + ONT cihazı falan gelecek
Türknet e baksorguladım şimdi ama yok diyor Alıntıyı görüntüle
Türk telekom altyapısına geç düşebildiği oluyor. Mümkünse türknet sorgulamadan bakınız linki bu : İnternet Altyapı Sorgulama – Fiber Altyapı – Turknet https://share.google/P2ez6U7MDyP2rN4fwsorguladım şimdi ama yok diyor Alıntıyı görüntüle
teşekürler burda yazıyorTürk telekom altyapısına geç düşebildiği oluyor. Mümkünse türknet sorgulamadan bakınız linki bu : İnternet Altyapı Sorgulama – Fiber Altyapı – Turknet https://share.google/P2ez6U7MDyP2rN4fw