İkinci El 4060ti 16GB aldım

Reaksiyon skoru
0
Bugün ikinci el zotac Amp 4060ti 16gb aldım test ve değerler bu şekilde fiziksel olarak da sağında solunda çizik ezik vs bir problem yok nediyosunuz değerler iyi bence kutu fatura tam 5 ay dağa garantisi var tek sorun yük altında biraz sesli çalışıyor ilk defa zotac kullanacağım. Ses biraz canımı sıktı.

16.500tl aldım

Ekler

• FB_IMG_1767840711849.webp
    FB_IMG_1767840711849.webp
    229.2 KB · Hit: 91
Bugün ikinci el zotac Amp 4060ti 16gb aldım test ve değerler bu şekilde fiziksel olarak da sağında solunda çizik ezik vs bir problem yok nediyosunuz değerler iyi bence kutu fatura tam 5 ay dağa garantisi var tek sorun yük altında biraz sesli çalışıyor ilk defa zotac kullanacağım. Ses biraz canımı sıktı.

16.500tl aldım
Öncelikle çok kazık fiyata almışsın onu söylemek istiyorum , 0 9060xt 16gb satılıyor 17-18k civarı 4060 ti 16gb'ın max ederi 13-14k dır. Sıcaklıklar olması gibi ne eksik ne fazla giriş seviye bir model sonuçta.

Öncelikle çok kazık fiyata almışsın onu söylemek istiyorum , 0 9060xt 16gb satılıyor 17-18k civarı 4060 ti 16gb'ın max ederi 13-14k dır. Sıcaklıklar olması gibi ne eksik ne fazla giriş seviye bir model sonuçta.
Keşke öyle demeseydiniz hocam ya ama çok arastirdim kaç kişi konuştum yok yani hepsi 18-20k istiyor AMD ekran kartlarına uzağım çok onlar ile kıyas yapmıyorum nvdia bazinda 5060ti fiyat çok uçuk

Keşke öyle demeseydiniz hocam ya ama çok arastirdim kaç kişi konuştum yok yani hepsi 18-20k istiyor AMD ekran kartlarına uzağım çok onlar ile kıyas yapmıyorum nvdia bazinda 5060ti fiyat çok uçuk
Hocam insanlar kartlarını çok değerli sanıyor maalesef 4060 ti yi sıfırından pahalıya satıyorlar. AMD ekran kartı öcü değil takıyorsan ekran geliyor kullanıyorsun hiç bir fark yok sürücüsü şahsen nvidia sürücünsen daha basit kullanması. Eğer edebiliyorsan iade et çünkü çok pahalı maalesef.

Hocam insanlar kartlarını çok değerli sanıyor maalesef 4060 ti yi sıfırından pahalıya satıyorlar. AMD ekran kartı öcü değil takıyorsan ekran geliyor kullanıyorsun hiç bir fark yok sürücüsü şahsen nvidia sürücünsen daha basit kullanması. Eğer edebiliyorsan iade et çünkü çok pahalı maalesef.
İade edebilirim sahibinden get ile aldım 2 gün süren var fakat AMD dediğim gibi uzağım tercih etmiyorum. Yani sizin dediğinize göre 2K fln fazla vermisim başka kimle konustuysam bu fiyat vermedi bende aldım fiyat olarak kazık değil ama uygun da dehil diye dusunuyorum normal 1K zaten sahibinden get gitti

çok dert etme kardeşim. Eğer taksit vb yaptıysan bak keyfine. Değerleri gayet normal kapalı kasa içinde ise. 1 tane ilan var 16 ya 16 gb. Yani bence normal fiyat. 8 likler 14 e bulunuyor.

Furmarktaki ses kadar oyunlarda olmayabilir. Bir de Furmark vk da ekstra yük biniyor. Normal aç daha az fan olur

Güle güle kullan.

Amd karta olan bu karşıtlığınızın özel bir sebebi var mı? Ben mevcutta şuan 9070xt kullanıyorum ve beklediğimden çok çok çok daha iyi performans alıyorum fakat herkes uzak durulması gerektiğini söylüyor sebebi nedir?

Amd karta olan bu karşıtlığınızın özel bir sebebi var mı? Ben mevcutta şuan 9070xt kullanıyorum ve beklediğimden çok çok çok daha iyi performans alıyorum fakat herkes uzak durulması gerektiğini söylüyor sebebi nedir?
AMD kullanıyorsan biraz bilgisayardan anlaman, bilgi birikimin olması lazım yazılım sorunlarını çözebilmek için. Mesela birçok kişinin bilgisayarında sorsan Visual C++ paketleri yüklü bile olmayabilir. Adrenalin yazılımı bunlara çok ihtiyaç duyuyor bu paketler güncel kurulu değilse çok sorun çıkartıyor.
Kirli bilgi çok hızlı yayıldığı için de bilen bilmeyen öcü gözüyle bakıyor.

13 14 civarı alsaydın iyiydi, ama almışın artık hayırlı olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İade edebilirim sahibinden get ile aldım 2 gün süren var fakat AMD dediğim gibi uzağım tercih etmiyorum. Yani sizin dediğinize göre 2K fln fazla vermisim başka kimle konustuysam bu fiyat vermedi bende aldım fiyat olarak kazık değil ama uygun da dehil diye dusunuyorum normal 1K zaten sahibinden get gitti
ayrıca iade edip adamı zorda bırakman bence etik değil. kart gayet güzel, fazla zararın yok.

16.500tl aldım

3080 verirdim ben sana o paraya. Hem daha güçlü karttı 🫠

Hayırlı olsun

AMD kullanıyorsan biraz bilgisayardan anlaman, bilgi birikimin olması lazım yazılım sorunlarını çözebilmek için. Mesela birçok kişinin bilgisayarında sorsan Visual C++ paketleri yüklü bile olmayabilir. Adrenalin yazılımı bunlara çok ihtiyaç duyuyor bu paketler güncel kurulu değilse çok sorun çıkartıyor.
Kirli bilgi çok hızlı yayıldığı için de bilen bilmeyen öcü gözüyle bakıyor.
Astım odaya yorumu

sebebi yok altı boş daha önce kullanmamış olanlar söylüyor

Yav arkadaş her nvidia kart alana yok şu paraya amd vardı yok sıfırı amd nin şu kadardı diye kabus gibi çökmekten vazgeçin artık. Fiyat konusunda fikir vermenin ötesine geçmek artık bu. Adam nvidia kullanmak istiyorsa kullanır amd istiyorsa amd alir. Muadili diye öneriyorsunuz ama değil yani o eskidendi anlayın artık bunu. Oyun içi grafik teknolojilerinde nvidia daha entegre çözümler sunuyor ve performansı görüntüden neredeyse kayıp vermeden yapmada amd den kat kat önde dlss ve fg teknolojileriyle. AAA oyunlarin %80 inde nvidiaya özel grafik ayarları kaynıyor menüde. Tamam isteyen alsın amd kullansin güçlü kartları var vram konusunda cömert falan ama tutturmayın bi zahmet. Vallahi gına geldi her konuda görmekten. Bir şey diyeni de hemen nvidia fanboy diye etiketlerler. Amd bile artık üst seviye kart üretmiyorum deyip nvidia ile yarıştan çekilirken bence sizin yaptığınız fanboyluk hem de âlâsı. Bu iş bütçe meselesi, bir insan cebindeki paraya göre zevkine en cok uyanı ve talep ettiği hizmeti en cok alabileceği ürünü alır ne alacaksa...

• Beğen
Reaksiyonlar: umix
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,463
Üyeler
189,270
Son üye
Bayra.m
Geri