❌İndirim Bitti! GIGABYTE M27Q2 QD 27″ 210Hz 2K Monitör 10.999 TL

Son düzenleme:
2020 yılında samsung c27g75t kullandım, internet tarayıcısında metin yazılarında sayfa hareket ettirip kaydırırken sıkıntı yaşamadım.

Hocam söylediğiniz modelin incelemesi olsa keşke 1 kişinin fotoğraf atmışlığı var sadece

Şuana kadar bu kadar az backlight bleeding olan bir 2K denemeyimlemdim galiba. OLED ile yan yana fotoğraflar. Dümdüz siyah ekranda da işim olmaz sanırım.

1771453687528.webp

1771453702465.webp

1771453722403.webp

Bu monitörü şu anda almak istiyorum ben olsam şunu alırım diyebileceğiniz bir bu segmentte monitör mevcut mu not monitörde hoparlör de varmış artı olarak
ipsler arasında glowu en az üzecek bu konudaki monitör kontrastı yüksek ips icin

Bu monitörü şu anda almak istiyorum ben olsam şunu alırım diyebileceğiniz bir bu segmentte monitör mevcut mu not monitörde hoparlör de varmış artı olarak
Bu bütçelerde fazla seçenek yok, aoc ag275qxn vardı kalmamış mantıklı fiyatta değil.

Ips glow azaltılması için atw polarizer gibi bir çözüm lazım, mini led arka aydınlatma eklesen dahi tamamen bitmiyor görünümünü etkiliyor azaltıyor ama görününürlüğünü tamamen yok etmiyor özellikle farklı açılardan ekrana bakıldığında.

Bazı mini led ips modellere dahi bakıyorsun atw polarizer yok koyulmamış, bulunduranlar olanlarda yok değil var sayıları az lakin mantık dışı fiyatta.

Bazı az sayıda nadir modellere koydular geçmişte, baktığında günümüzde de devam ediyor bazı modellerde ips black 2.0 paneller var duymuşsundur belki daha önceden ilk çıkan 1.0 lara koymamışlardı.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,483
Üyeler
189,092
Son üye
EfLetHaL
Geri