❌İndirim Bitti! GIGABYTE M27Q2 QD 27″ 210Hz 2K Monitör 10.999 TL

açıdan kastınız nedir tam oalrak resimli bir şekilde anlatma şansınız var mıdır?bende bu monitörü almayı düşünüyorum :)
Burdaki durum hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sadece renk olsa ayarla çözülebilir evet özellikle gündüz mat kaplamanın agresif davranışı çok görüntü kaybına sebep oluyor.

7535.webp

@thebizzon

Alıntıyı görüntüle
BenQ gelince nasıl bir manzara ile karşılaşıcam meraklıyım :D. Bu köşelerde glow olmayan bir monitör denemedim henüz 2K'da

@imgenius

Edge lit ips bahsettiğin model BenQ ew270q, atw polarizer da yok malesef ips glow yine görüp yaşayacaksın.

Va glow çok daha az rahatsız edici ips glow'a nazaran, olede alıştım diyorsun birde üstelik.

Ucuza görece hızlı edge lit va modelleri kovala. Ips glow derdine hiç bulaşma çekilmez.

https://www.technopat.net/sosyal/konu/10-13-bin-TL'ye-2k-monitoer-oenerisi.4023667/post-29826682

Son düzenleme:
@imgenius

Edge lit ips bahsettiğin model BenQ ew270q, atw polarizer da yok malesef ips glow yine görüp yaşayacaksın.

Va glow çok daha az rahatsız edici ips glow'a nazaran, olede alıştım diyorsun birde üstelik.

Ucuza görece hızlı edge lit va modelleri kovala. Ips glow derdine hiç bulaşma çekilmez.

Hocam ilginiz ve öneriniz için çok teşekkürler, 2K 200 Hz 7600 TL'ye baya makul geldi bana aslında ondan aldım. Kısa vadede kullanıp ikncil yaparım diye düşündüm gelsin bi bakalım.

Geri