falan filan inter milan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,745
anlıyorum hocam ek olarak detay vereyim cougar airface pro’da kasanın kendisinde gpu eğilmesin diye kol var inip kalkan.gece gece uykum var..
anlıyorum hocam ek olarak detay vereyim cougar airface pro’da kasanın kendisinde gpu eğilmesin diye kol var inip kalkan.gece gece uykum var..
lafım yok ona hocam mag100a öneriyorsun sandım bu adam böyle biri değildi dedim kendi kendimeanlıyorum hocam ek olarak detay vereyim cougar airface pro’da kasanın kendisinde gpu eğilmesin diye kol var inip kalkan.
her cumaHepinizin eline sağlık. Yarın vakitlece bakacağım tüm bunlara. İncehesap sanki gaming gecesi falan yapıyordu kalkti mi onlar ? Belki o günlerden birinde 3 taksit de olsa alabilirim.
Maalesef size katılmıyorum. Arkadaşın söylediği sistem kesinlikle alınmaz ama benim söylediğim sistem bugünün şartlarında alınabilir.
Çok değil bir kaç ay önce 90.000 TL'ye rtx 5080'li sistem önerisinde bulunmuştum. Alınırdı alınmazdı diye konuşuldu. Şimdi geldiğimiz noktada 120.000+ TL ve üstü. Hatta daha da çıkıyor. O yüzden fiyatların eskisine kıyasla fahiş yüksek olduğu doğru ama daha da pozitif yönde gideceği şüpheli.
He aceleniz yoksa muhtemelen 1-2 sene hatta 3 seneye varan normalleşme beklenebilir. Bu fiyattaki normalleşme beklenirken de ram krizi, ssd krizi, zart krizi zort krizi gibi krizlerin olmayacağını umut etmek dışında elimizde bir seçenek yok.
Yani demem o ki illa sıfır alınacaksa ve bugün lazımsa bu sistem alınabilir. Çok uzun süre beklenirse ileride daha iyi fiyatlar görülebilir ama çok iyi fiyatlar olacağını da sanmıyorum.
Önerim ikinci elden ürün kovalamanız. Bazı satıcılar taksit de yapıyor. Belki düzgün size uygun bir ürün denk gelebilir.
tartışmaya gerek yok gerek taksit gerek parça olsun @falan filan inter milan arkadaşın attığı iyiyok knk
![]()
Souldash | Intel Ultra 5 225F | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5070 Ti 16 GB | 512 GB SSD OEM Paket - incehesap.com
Souldash | Intel Ultra 5 225F | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5070 Ti 16 GB | 512 GB SSD OEM Paket fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
![]()
Clutch Bronze | AMD Ryzen 9 9950X3D | 2 x 16 GB DDR5 | ASUS RX 9070 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Clutch Bronze | AMD Ryzen 9 9950X3D | 2 x 16 GB DDR5 | ASUS RX 9070 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
![]()
Solid 9070XT | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | Sapphire RX 9070 XT 16 GB | 512 GB SSD OEM Paket - incehesap.com
Solid 9070XT | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | Sapphire RX 9070 XT 16 GB | 512 GB SSD OEM Paket fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
![]()
AMD RYZEN 7500F-GIGABYTE Radeon RX 9070 XT GAMING OC 16GB-B650M S2H-1TB-16GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD RYZEN 7500F-GIGABYTE Radeon RX 9070 XT GAMING OC 16GB-B650M S2H-1TB-16GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
aman hocam uyku duzenine dikkat et magnezyum al yatmadan önce rahatlar uyursun.lafım yok ona hocam mag100a öneriyorsun sandım bu adam böyle biri değildi dedim kendi kendime
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
her cuma var ama artık pek avantajı kalmadı 3-4k max oynar sistemdeHepinizin eline sağlık. Yarın vakitlece bakacağım tüm bunlara. İncehesap sanki gaming gecesi falan yapıyordu kalkti mi onlar ? Belki o günlerden birinde 3 taksit de olsa alabilirim.
bitik soket önermişsin bir de ek olarak ikinci ele yönel demişsin kanka![]()
konumuzla alakasız bir post olmuşŞurada yazan konuyu müsait olduğunuz bir zamanda isterseniz bir okuyun lütfen. Cümleten hayırlı ramazanlar.
Ölü soket ve geleceğe yatırım yanılgısı
Forumda ne zaman bir sistem tavsiyesi görsem hemen "o soket ölü, alınmaz" yorumları havada uçuşuyor. Bu ölü soket kavramı artık teknik bir terimden ziyade, bir tüketim takıntısı haline geldi bence. Hepimiz biliyoruz ki bir soketin artık yeni işlemci almayacak olması, o soketin içindeki...techolay.net
cevap olarak insanlar altına neden ölü soketin mantıksız olduğunu yazmış zaten ilk sayfayı okuyun anlarsınız.Şurada yazan konuyu müsait olduğunuz bir zamanda isterseniz bir okuyun lütfen. Cümleten hayırlı ramazanlar.
@falan filan inter milan Hocam 67k ya 3 taksit https://www.incehesap.com/apollon-oem-paket-fiyati-45608/ bunu aldim fakat iade edip 9 taksit 5070’li 62.5k ya gamegaraj almayi dusunuyorum sizce nasil olurcevap olarak insanlar altına neden ölü soketin mantıksız olduğunu yazmış zaten ilk sayfayı okuyun anlarsınız.
9070xt 5070i yer bitirir hocam siklet farkı var.@falan filan inter milan Hocam 67k ya 3 taksit https://www.incehesap.com/apollon-oem-paket-fiyati-45608/ bunu aldim fakat iade edip 9 taksit 5070’li 62.5k ya gamegaraj almayi dusunuyorum sizce nasil olur
hocam hbdeki vade farksiz 9 taksitten dolayi iade etmeyi dusunuyorum gaming gecesinde 72k dediklerini urun simdi 68k ben de Gaming gecesi diye 67k ya almistim zaten bu sistem nasil sizce @falan filan inter milan9070xt 5070i yer bitirir hocam siklet farkı var.
aldigina kiyasla; gpu düşük, psu rampage zaten daha fazla bir şey demicem, ramler kötü cl2026 ram satilacak yakinda oraya gidiyoruz. sen incehesapta neyi ozellestirdin hocamhocam hbdeki vade farksiz 9 taksitten dolayi iade etmeyi dusunuyorum gaming gecesinde 72k dediklerini urun simdi 68k ben de Gaming gecesi diye 67k ya almistim zaten bu sistem nasil sizce