En ucuz 9070xt'li montster sistem 95bin tl

anlıyorum hocam ek olarak detay vereyim cougar airface pro’da kasanın kendisinde gpu eğilmesin diye kol var inip kalkan.
lafım yok ona hocam mag100a öneriyorsun sandım bu adam böyle biri değildi dedim kendi kendime
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hepinizin eline sağlık. Yarın vakitlece bakacağım tüm bunlara. İncehesap sanki gaming gecesi falan yapıyordu kalkti mi onlar ? Belki o günlerden birinde 3 taksit de olsa alabilirim.
her cuma

Maalesef size katılmıyorum. Arkadaşın söylediği sistem kesinlikle alınmaz ama benim söylediğim sistem bugünün şartlarında alınabilir.

Çok değil bir kaç ay önce 90.000 TL'ye rtx 5080'li sistem önerisinde bulunmuştum. Alınırdı alınmazdı diye konuşuldu. Şimdi geldiğimiz noktada 120.000+ TL ve üstü. Hatta daha da çıkıyor. O yüzden fiyatların eskisine kıyasla fahiş yüksek olduğu doğru ama daha da pozitif yönde gideceği şüpheli.

He aceleniz yoksa muhtemelen 1-2 sene hatta 3 seneye varan normalleşme beklenebilir. Bu fiyattaki normalleşme beklenirken de ram krizi, ssd krizi, zart krizi zort krizi gibi krizlerin olmayacağını umut etmek dışında elimizde bir seçenek yok.

Yani demem o ki illa sıfır alınacaksa ve bugün lazımsa bu sistem alınabilir. Çok uzun süre beklenirse ileride daha iyi fiyatlar görülebilir ama çok iyi fiyatlar olacağını da sanmıyorum.

Önerim ikinci elden ürün kovalamanız. Bazı satıcılar taksit de yapıyor. Belki düzgün size uygun bir ürün denk gelebilir.
yok knk

tartışmaya gerek yok gerek taksit gerek parça olsun @falan filan inter milan arkadaşın attığı iyi

lafım yok ona hocam mag100a öneriyorsun sandım bu adam böyle biri değildi dedim kendi kendime
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aman hocam uyku duzenine dikkat et magnezyum al yatmadan önce rahatlar uyursun.
Hepinizin eline sağlık. Yarın vakitlece bakacağım tüm bunlara. İncehesap sanki gaming gecesi falan yapıyordu kalkti mi onlar ? Belki o günlerden birinde 3 taksit de olsa alabilirim.
her cuma var ama artık pek avantajı kalmadı 3-4k max oynar sistemde

bitik soket önermişsin bir de ek olarak ikinci ele yönel demişsin kanka😃

Şurada yazan konuyu müsait olduğunuz bir zamanda isterseniz bir okuyun lütfen. Cümleten hayırlı ramazanlar.

Şurada yazan konuyu müsait olduğunuz bir zamanda isterseniz bir okuyun lütfen. Cümleten hayırlı ramazanlar.

konumuzla alakasız bir post olmuş

cevap olarak insanlar altına neden ölü soketin mantıksız olduğunu yazmış zaten ilk sayfayı okuyun anlarsınız.

Son düzenleme:
Hocam konu çok dağılmış size bulabileceğiniz en mantıklı link i atıyorum lakin peşine 3 taksit gerisini siz biliyorsunuz

Daha iyisini bulabilirmisiniz bilmiyorum ama çok inandırıcı gelmiyor

Ekler

• IMG_8592.webp
    IMG_8592.webp
    131.1 KB · Hit: 21
hocam hbdeki vade farksiz 9 taksitten dolayi iade etmeyi dusunuyorum gaming gecesinde 72k dediklerini urun simdi 68k ben de Gaming gecesi diye 67k ya almistim zaten bu sistem nasil sizce
aldigina kiyasla; gpu düşük, psu rampage zaten daha fazla bir şey demicem, ramler kötü cl2026 ram satilacak yakinda oraya gidiyoruz. sen incehesapta neyi ozellestirdin hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,462
Üyeler
190,752
Son üye
emyralways
Geri