Yeni başlayan birine anime önerisi

anime izlemeye yeni yeni başladım nier automata oyununu çok severim animesi olduğunu öğrendim izledim ve anime izlemeyi sevdim ondan sonra attack on titan izledim ve çok güzeldi şimdi one punch man izliyorum 1. sezon 6 bölüme geçtim var mı önerebileceğiniz güzel animeler
Yaoi

Hayır ilk 6 da güzel değil ki . Tokyo ghoul cop demon slayer göze zararlı sıfır hikaye full animasyon. He neymiş meğerse hepsi lisedeymis bilmemne. Sen izle isekai baskalarina onerme kral
tokyo ghoul harcanmış bir animedir mangadan o kadar kırptılar ki arka sokaklar çıkardı o animeden.
demon slayer konusunda ise katılmıyorum hocam hem göze hitap ediyor hem kaliteli bir anime hikayeside tatmin eder benim fikrim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hızlı bir giriş hocam boku no pico falan mı öneriyorsunuz asldfkjsadşfk (sakın aratmayın izlemeyin yaşanacak psikolojik zararlardan ben sorumlu değilim.)

hızlı bir giriş hocam boku no pico falan mı öneriyorsunuz asldfkjsadşfk (sakın aratmayın izlemeyin yaşanacak psikolojik zararlardan ben sorumlu değilim.)
İzlesin hocam nolcak ya bu dcdeko tek bolumluk hentailer (sulu sulu) onlarda sarar bence

Eskiden Yu-Gi-Oh izlerdim.
Anime kategorisine giriyormu bilmiyorum ama çok etkilenmiştim.

one punch man 2. sezon animasyon kalitesi olarak anime tarihinin en kötü animasyonuna sahip abartmıyorum istersen bölüm puanlarına bakabilirsin. onun dışında bleach izleyebilirsin başlarında fazla bir şey yok ama 30lardan sonra çok eğlenirsin

Hayır ilk 6 da güzel değil ki . Tokyo ghoul cop demon slayer göze zararlı sıfır hikaye full animasyon. He neymiş meğerse hepsi lisedeymis bilmemne. Sen izle isekai baskalarina onerme kral
Tamam kral sen dragon ball monster cowboy bebop evangelion fma falan önerirsin yeni başlamış adama

Yuksek puan verdiklerime bakabilirsin .

Zevkini anlamak için 12 24 bölümlük animelerden başla bence. Death Note çoğu kişinin sevdiği bir anime o izlenebilir. Benim favorim Evangelion ama herkes sevmeyebilir. Eski animeler benim için hikaye anlamında daha başarılı geliyor.

Yuksek puan verdiklerime bakabilirsin .
arkadaşın 10 puan verdiklerini direk izleyebilirsin benim aksime biraz daha seçici davranmış 10 ları verirken :widepeepo: @Arthur Morganx

naruto,hxh,dororo,demon slayer

Solo Leveling bitirdim yeni. Gayet güzel bir anime. Çok fazla anime izlemem ama bu hoşuma gitti. 2 sezon. 3. Sezon film olarak çıkacakmış.

Geri