Silver Stone
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 762
Hepsipara iadesiyle 1.2 kg 550 liraya gelmiş oldu teşekkürler
afiyet olsun hocamHepsipara iadesiyle 1.2 kg 550 liraya gelmiş oldu teşekkürler
Bende neredeyse aynı sebepten aldım. Bu kadar methedilince, merak ettim. Bakalım evdekiler ne tepki verecek. Hiçbirşey yapamazsak bayram çikolatası olur.Herkesin dilinden düşürmediği çikolata. Sırf meraktan 600 tl verdim inş güzeldir.
2 3 paket alaydın ya o zaman. Bayrama kaliteli çikolata dağıtırdın bir hayrın olurdu.bayrama güzel olur da bayrama kadar yerim bunları![]()
Çok yanlış anlaşılabilecek bir cümle.ramazan da girmişken iyi denk geldi.
Hocam krema için biraz geç yazdım ama indirim olunca genelde skt si 1 ay kalan ürünlerı yolluyorlar. Haftada 1 tane bitirirseniz sıkıntı olmaz da.
İade ederiz hocam en kötü o kadar hızlı tüketemem çünküHocam krema için biraz geç yazdım ama indirim olunca genelde skt si 1 ay kalan ürünlerı yolluyorlar. Haftada 1 tane bitirirseniz sıkıntı olmaz da.
Çikolatada da aynısını yaparlarsa geldiği gibi...Hocam krema için biraz geç yazdım ama indirim olunca genelde skt si 1 ay kalan ürünlerı yolluyorlar. Haftada 1 tane bitirirseniz sıkıntı olmaz da.
İade ederiz hocam en kötü o kadar hızlı tüketemem çünkü
Sanmıyorum. Onda şikayetler genelde içlerinden eksik çikolata çıktığı.Çikolatada da aynısını yaparlarsa geldiği gibi...
![]()