ASUS Prime RTX 5070 Ti OC vs Sapphire Nitro + RX 9070XT

Satıcısı güvenilir ve taksit seçeneği geniş olmasını istediğim için amazondan almayı düşünüyorum. nitro+ 41K, 5070ti ise 58k. Akakçe'de daha düşük fiyata 5070ti satan yerler var ancak ya satıcısı sorun çıkartma potansiyeline sahip ya da taksit seçeneği sıkıntı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 hafta önce aldım bendeki kartta cw çıktı geri gönderdim

Sonra burada bahsettiğim taksit seçeneklerini görünce bu iki ürüne yöneldim. Tekrar söyleyeyim cw nin marka veya kart modeli özelinde olmadığını biliyorum.
düşünürsen dün vatanda inno3d 5070ti 46 47 k dı bence arada 5 6k olduğunda değerlendirilebilir

buralar karışır

Siz olsanız hangisini tercih edersiniz? Aradaki fiyat farklı bu iki kart bazında neredeyse tamamen yazılımıyla alakalı denilebilir. FSR çoğu oyunda mevcut değil öbür yandan DLSS çoğu oyunda var.

Ek olarak biliyorum coil whine marka veya kart seçmez ancak sanırım internette Nitro+ 9070XT için daha fazla konu açılmış. İki karttan birini kullanmış arkadaşlar da tecrübelerini paylaşırsa güzel olur. Fan sesi çok önemli değil ancak cw gibi seslerin çıkmaması benim için önemli.
fiyatı yükseltirsen 5070 ti daha iyi ama ben 9070 xt alır diğer parçalara verirdim o parayı çünkü fsr 4 dlss e muadil olabilecek bi seviyede artık bide o coilwhine şeyleri falanda kalmadı teknolojisizde eşitler zaten ama bunları oyun için diyorum yük altına sokucaksan ağır işler yapıcaksan nvidiadan şaşma

Geri